Γιατί προσποιούνται οργασμό οι γυναίκες;
Γιατί προσποιούνται οργασμό οι γυναίκες;


Έχεις προσποιηθεί οργασμό; Αν η απάντηση σου είναι αρνητική και λες αλήθεια τότε ανήκεις στο μόλις 20% των γυναικών που δεν έχουν προσποιηθεί ποτέ οργασμό. Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο The Journal of Sexual Archives έδειξε ότι τα 80% των γυναικών έχουν προσποιηθεί έστω μια φορά οργασμό.

Αυτό όμως οι περισσότεροι το γνωρίζαμε και μπορεί να μην το έχουμε βιώσει, αλλά όλο και κάτι θα έχουμε ακούσει να λένε οι φίλες μας. Το θέμα δεν είναι η προσποίηση οργασμού, αλλά ο λόγος που γίνεται. Και ενώ μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι οι περισσότερες γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να ικανοποιήσουν το αντίθετο φύλο, έρχεται αυτή η μελέτη και ανατρέπει όλα τα δεδομένα.

Πολλές γυναίκες προσποιούνται ότι φθάνουν σε οργασμό για να τελειώσει νωρίτερα το κακό σεξ. Μήπως το έχεις κάνει και εσύ; Μπορεί να μας ακούγετε όλο αυτό λίγο καταθλιπτικό και σίγουρα δεν είναι η καλύτερη προσέγγιση για να τελειώσει μια σεξουαλική επαφή, αλλά μπορεί να λειτουργήσει. Σχεδόν σε όλες μας έχει τύχει ένας κακός εραστής, που ενώ πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στην κορύφωση, καταλήγουμε να σκεφτόμαστε: « Μα πότε θα τελειώσει επιτέλους;». Πολλοί άνδρες περιμένουν πρώτα να τελειώσει η σύντροφος τους και μετά αφήνονται ελεύθεροι.

Η μελέτη έδειξε ότι η προσποίηση οργασμού μπορεί να είναι πρόβλημα για κάποιες γυναίκες, όμως για κάποιες άλλες μπορεί να φανεί χρήσιμη, δεδομένου ότι τελειώνει μια κακή σεξουαλική επαφή. Ακόμα όμως και αν εμείς οι γυναίκες χρησιμοποιούμε το ψεύτικο «Ω ναι» σαν κουμπί έκτακτης ανάγκης, πόσο συχνά το κάνουμε; Και τελικά πόσες από εμάς απολαμβάνουμε πραγματικά τη σεξουαλική επαφή; Ίσως η επόμενη μελέτη βρει τις απαντήσεις και σε αυτά τα ερωτήματα. Μέχρι τότε αναμένουμε...

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!