7+1 ενδείξεις ότι ο σύντροφός σου είναι περιζήτητος!
7+1 ενδείξεις ότι ο σύντροφός σου είναι περιζήτητος!


Είναι κάποιοι άντρες που δεν αφήνουν τον χρόνο να τους επηρεάσει, αλλά σαν το παλιό κρασί, γίνονται καλύτεροι και πιο γοητευτικοί. Κι έχουν τον τρόπο να μένουν πάντα νέοι, αρνούνται ν’ αφήσουν την εικόνα τους να ξεθωριάσει και τη διάθεσή τους να γευτούν τη ζωή στο φουλ να ατονήσει. Φροντίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον της συντρόφου τους ζωντανό και έτσι, αβίαστα, γίνονται ακόμη πιο γοητευτικοί και ακαταμάχητοι.

Αν ο σύζυγός σας διαθέτει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά, είστε πολύ τυχερές, αλλά να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα γιατί… αρέσει!
Είναι πολύ δραστήριος
Είναι φυσιολογικό για έναν σύζυγο να έχει αφεθεί με τα χρόνια, αφήνοντας παράλληλα να σβήσει εκείνη η φλόγα που κάποτε έκαιγε καρδιές σαν τη δική σας.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι οι άντρες που δε σταματούν να συλλέγουν εμπειρίες, να κάνουν καινούργια πράγματα και να μεταδίδουν την αστείρευτη αυτή ενέργεια στην οικογένειά τους. Αν ο σύντροφός σας ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, προσοχή γιατί πρόκειται για... σπάνιο πουλί.

Προσέχει τον εαυτό του
Όσο φρεσκάρονται και αρωματίζονται όταν είναι ακόμη στο ψάξιμο, άλλο τόσο οι άντρες παραμελούν τον εαυτό τους μόλις βρουν το λιμάνι τους και δέσουν για τα καλά.

Αν ο σύντροφός σας συνεχίζει να προσέχει το σώμα και την εμφάνισή του, αν γυμνάζεται και δεν πέφτει ποτέ στο κρεβάτι χωρίς να βάλει λίγο απ’ το αγαπημένο σας άρωμα, τότε έχετε χαρίσει την καρδιά σας σε έναν σωστό καρδιοκατακτητή.

Δε φοβάται να ρισκάρει
Η ασφάλεια είναι κάτι που θέλουμε να μας εξασφαλίζει ο σύζυγός μας, αλλά ένας άντρας που βαδίζει πάντα την πεπατημένη χάνει ταυτόχρονα κι ένα σημαντικό μέρος της γοητείας του.

Αν ο σύντροφός σας δε διστάζει κάπου κάπου να παίρνει τολμηρές πρωτοβουλίες, να σας ζητά να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να κάνει αναπάντεχες επαγγελματικές κινήσεις, τότε είναι η επιτομή του άντρα που δεν θα κάνει ποτέ του μια γυναίκα να βαρεθεί.

Απολαμβάνει αυτά που κάνει
Η καθημερινότητα και η επανάληψη δεν επηρεάζει μόνον εμάς, αλλά και τους άντρες μας που ώρες ώρες δείχνουν σαν να μην υπάρχει πια τίποτα που να τους ευχαριστεί αληθινά.

Όμως η δική τους κακή διάθεση ρίχνει και τη δική μας. Αν ο σύντροφός σας ξέρει να αποφορτίζεται και να απολαμβάνει ό,τι κι αν κάνει, μαζί σας, με τα παιδιά ή μόνος του, τότε είναι ένας άντρας που κάθε γυναίκα θα ήθελε για κολώνα του σπιτιού της.

Δεν έχει εγκαταλείψει τα όνειρά του
Μια συνήθης, αλλά καθόλου γοητευτική εξέλιξη στη ζωή ενός άντρα, είναι όταν εγκαταλείπει τα όνειρά του και παραδίδεται, μεμψιμοιρώντας, σε ό,τι του έλαχε στη ζωή.

Πώς να σε εμπνεύσει να συνεχίσεις να παλεύεις ένας άνθρωπος που έχει παραιτηθεί; Αν ο σύντροφός σας μιλά με πάθος για τα όνειρά του και πιστεύει ακόμη ό,τι θα αλλάξετε τον κόσμο μαζί, τότε έχετε έναν άντρα με όραμα που πολλές θα ήθελαν στο πλευρό τους.

Είναι πιστός στις αρχές του
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν όλοι οι άντρες την ακεραιότητα, το θάρρος ή το κουράγιο να βαδίζουν σύμφωνα με τις αρχές τους και να μην κάνουν εκπτώσεις σε ό,τι πιστεύουν.

Αν ο σύντροφός σας είναι από εκείνους τους άντρες που δεν κάνουν πίσω όταν πρόκειται για ζητήματα αρχής και ζητούν με θέρμη το ίδιο από τους γύρω τους, τότε είστε παντρεμένη με κάποιον που κάθε γυναίκα θα ήθελε ως πρότυπο για τα παιδιά της.

Επενδύει στις ανθρώπινες σχέσεις
Με τα χρόνια, κάποιοι άντρες τείνουν να γίνονται πιο σκληροί με τους άλλους, κλείνονται στον εαυτό τους και αποφεύγουν να κάνουν ουσιαστικές σχέσεις με τους γύρω τους.

Είναι σημάδι υγείας να δίνει κανείς ιδιαίτερη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις και να επενδύει ανιδιοτελώς στους άλλους. Αν ο σύντροφός σας επιδιώκει ακόμη να γνωρίζει νέους ανθρώπους και αγαπά να αφιερώνει χρόνο στις φιλίες του, τότε είναι αληθινά ακαταμάχητος.

Είναι καλός οικογενειάρχης
Κακά τα ψέματα, δεν μπορούν όλοι οι άντρες να είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη, ακόμη και αν έχουν τη πρόθεση να κάνουν τα πάντα για τα παιδιά και τη γυναίκα τους.

Αν ο σύντροφός σας ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στις ανάγκες των παιδιών, τις δικές σας και τις δικές του, αν φροντίζει για τα πάντα χωρίς να γκρινιάζει για τίποτα και δεν χάνει ευκαιρία να σας αποθεώσει ως γυναίκα, τότε είναι ξεκάθαρα ο άντρας που ψάχνουμε όλες!

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!