Το μυστικό για πολλαπλούς οργασμούς
Το μυστικό για πολλαπλούς οργασμούς


Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι αγαπάμε έναν καλό οργασμό - μειώνει το στρες, ανακουφίζει τον πόνο, ενισχύει την εμπιστοσύνη και καταπολεμάει την αϋπνία. Άρα η εξίσωση είναι απλή, όσο περισσότερους οργασμούς έχετε τόσο πιο υγιείς και χαλαρές θα νιώθετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πετύχετε πολλαπλούς οργασμούς.

Κάθε οργασμός εμφανίζεται σε απόσταση δύο έως 10 λεπτών, με ελάχιστη μείωση της διέγερσης στο μεταξύ.

Βήμα 1: Ρυθμίστε τη διάθεση και νιώστε σέξι

Έχετε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε έναν πολλαπλό οργασμό, εάν έχετε δημιουργήσει ένα σέξι σκηνικό με τον κατάλληλο φωτισμό, τη μουσική και την τοποθεσία.

Βήμα 2: Εκπαιδεύστε το σώμα σας

Μόλις αισθανθείτε σέξι, προχωρήστε στο σώμα και στη διέγερση των γεννητικών οργάνων. Προσπαθήστε να καθυστερήσετε τον οργασμό μέχρι να μην μπορείτε να τον κρατήσετε πια.

Βήμα 3: Οργασμός

Αφήστε να έρθει ο οργασμός, αλλά όταν αρχίσετε να χαλαρώνετε, μην σταματήσετε. Συνεχίστε, μείνετε στη θέση που βρίσκεστε και προσπαθήστε να επαναλάβετε όλα τα βήματα που σας οδήγησαν στον πρώτο οργασμό.

Βήμα 4: Ξεκινήστε ξανά και απολαύστε ξανά

Ξεκινήστε τη διέγερση. Η "κάθοδος" μπορεί να διαρκέσει 10-30 δευτερόλεπτα, οπότε μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα εάν χρειαστεί. Το πιο σημαντικό είναι να επικεντρωθείτε στην εύρεση της ευχαρίστησης και πάλι. Αναπνεύστε βαθιά, επεκτείνετε τον χρόνο διέγερσης και απλά απολαύστε τη στιγμή και τη χαρά που σας προσφέρει ο οργασμός.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!