Τι μισούν οι γυναίκες στο σεξ;
Τι μισούν οι γυναίκες στο σεξ;


Το σεξ είναι μια από τις όμορφες απολαύσεις της ζωής. Όμως ας είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν κατά τη διάρκεια της επαφής.

Με αυτό το σκεπτικό, η εταιρεία Lovehoney αποφάσισε να ερευνήσει 3.000 ενήλικες για το τι μισούν περισσότερο στην κρεβατοκάμαρα . Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να σας φανούν από αρκετά οικείες μέχρι να σας εκπλήξουν.

Τι είναι λοιπόν αυτό που μισούν περισσότερο οι γυναίκες στο σεξ; Το αίσθημα της αμηχανίας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, με το 30% των ερωτηθέντων να δίνει αυτή την απάντηση. Οι άντρες από την άλλη πλευρά δήλωσαν ότι δεν θέλουν να τελειώνουν πολύ γρήγορα. Η επόμενη απάντηση που έδωσαν οι γυναίκες είναι ότι τους ενοχλεί να μην έχουν οργασμό και να μην κάνουν καθόλου προκαταρκτικά παιχνίδια.

Εάν λοιπόν η αμηχανία είναι το νούμερο ένα πράγμα που μισείτε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, εστιάστε στο πώς νιώθετε κατά τη διάρκεια της πράξης και απολαύστε τη στιγμή. Και η αμηχανία θα χαθεί χωρίς να το καταλάβετε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!