Του δίνεις περισσότερη ελευθερία και κερδίζεις περισσότερη αγάπη!
Του δίνεις περισσότερη ελευθερία και κερδίζεις περισσότερη αγάπη!


Τον αγαπάτε τόσο πολύ που πολλές φορές δεν τον πνίγετε και δεν τον αφήνετε ελεύθερο. Θέλετε να ελέγχετε κάθε του βήμα και πιστεύετε πως αυτή η συμπεριφορά είναι φυσιολογική. Όμως δεν είναι. Ο υπερβολικός έλεγχος καταστρέφει τη σχέση.

Αν αναρωτιέστε γιατί κάποιες σχέσεις δεν διαρκούν πολύ, αυτό συμβαίνει γιατί δεν δίνετε στον σύντροφό σας ελευθερία. Δείτε παρακάτω μερικούς λόγους που πρέπει να δίνετε περισσότερη ελευθερία στον σύντροφό σας.

Θα σας λείψει.

Εάν του στέλνετε μήνυμα ή τον παίρνετε τηλέφωνο κάθε 10 λεπτά, δεν του δίνετε το χρόνο να λείψετε ο ένας στον άλλον. Καθώς θα γνωρίζει κάθε σας βήμα μπορεί να χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του. Αφήστε τον μόνο του για αρκετές ώρες - χωρίς γραπτά μηνύματα, χωρίς κλήση, απλά κάντε τη δουλειά σας και αυτό είναι.

Θα σας ευχαριστήσει.

Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον, ο προσωπικός χρόνος είναι απαραίτητος για μια υγιή σχέση. Ο κόσμος του δεν πρέπει να περιστρέφεται μόνο γύρω σας, ακριβώς όπως ο κόσμος σας δεν πρέπει να περιστρέφεται γύρω του. Δώστε του λίγο χρόνο να περάσει μόνος του ή με τους φίλους του και θα σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο.

Θα θελήσει να σας παντρευτεί.

Θέλετε να σας παντρευτεί; Δώστε του την ελευθερία. Οι άντρες δεν θέλουν να πιέζονται όταν βρίσκονται σε μια σχέση.

Η ελευθερία δεν θα δώσει στον σύντροφό σας την ευκαιρία να σας απατήσει. Διώξετε τις αρνητικές σας σκέψεις. Εάν θέλετε να έχετε μια υγιής σχέση, θα πρέπει να δώσετε λίγη ελευθερία. Έχει τη δική του ζωή και εσείς τη δική σας.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!