Αχ αυτοί οι καλοκαιρινοί έρωτες...
Αχ αυτοί οι καλοκαιρινοί έρωτες...


Το καλοκαίρι για πολλούς σημαίνει διακοπές, για άλλους χαλάρωση και ξεκούραση και για κάποιους άλλους η απόλυτη ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες και για νέες σχέσεις. Ήλιος, θάλασσα, καλή διάθεση, χαμηλές άμυνες, επιθυμία για νέα πράγματα οδηγούν πολύ συχνά σε καλοκαιρινούς έρωτες. Έντονοι, αλλά συνήθως χρονικά περιορισμένοι κρατούν από λίγες ώρες έως και αρκετές ημέρες. Στιγμές γεμάτες πάθος και υποσχέσεις που όμως σβήνουν με το τέλος των διακοπών. Όσο και αν κρατήσουν η αλήθεια είναι πως πρέπει να το ζήσετε στο έπακρο. Το βασικό στην όλη υπόθεση είναι να προσέξετε τις παγίδες που κρύβουν οι καλοκαιρινοί έρωτες.

Αρχικά, ο βασικός κανόνας είναι να μη κάνετε κάτι μόνο και μόνο επειδή πρέπει ή επειδή το κάνουν οι άλλοι. Να φροντίσετε να έχετε τις επιλογές που σας ταιριάζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα. Να έχετε επίγνωση των συνεπειών της συμπεριφοράς σας και να προφυλάσσετε πάντα τον εαυτό σας, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ψυχική απώλεια του ίδιου σας του εαυτού. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να μη ξεχάσετε με ποιους έχετε πάει διακοπές. Μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι, να «ερωτευτήκατε» αλλά δεν είναι σωστό να αφήσετε τους φίλους σας. Προσπαθήστε να τα συνδυάσετε.

Τέλος θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καλοκαιρινές σχέσεις με το σωστό τρόπο και στις σωστές του διαστάσεις. Να θυμάστε πως στις διακοπές όλοι δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι χαλαροί και ενθουσιώδεις. Συνεπώς, μην εκπλαγείτε αν επιστρέψετε και έρθετε ξαφνικά αντιμέτωποι με έναν άλλον άνθρωπο.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!