6+1 σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο!
6+1 σημάδια ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο!


Είσαι ακόμα ερωτευμένη με τον δικό σου; Γελάτε με τα ίδια χαζά αστεία; Ε, τότε σίγουρα, ταιριάζετε πάρα πολύ και είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον! Αναρωτιέσαι αν εσύ και ο καλός σου είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον, όπως λέει και το τραγούδι; Διάβασε την παρακάτω λίστα και λύσε την απορία σου!

Γελάτε με τα ίδια χαζά πράγματα

Κρύα ανέκδοτα, παραφωνίες, παιδικά τραγουδάκια, βίντεο στο διαδίκτυο και ντροπιαστικές στιγμές! Πιθανότατα έχεις ξεχάσει πως ακούγεται το γέλιο σου ξεχωριστά από του συντρόφου σου, αφού πάντα γελάτε μαζί.

Τελειώνετε ο ένας τις προτάσεις του άλλου

Είναι σα να είσαι στο μυαλό του κι εκείνος στο δικό σου. Αμέτρητες είναι οι φορές που ξεκινήσατε μια κουβέντα και αναρωτιέστε γιατί συνεχίζετε να συζητάτε, αφού κι οι 2 ξέρετε από την αρχή τι θα πει ο άλλος.

Τα προβλήματά του είναι και δικά σου

Το να αντιμετωπίζετε τις δυσκολίες στη ζωή είναι πολύ πιο εύκολο, εφόσον έχετε βρει ο ένας τον άλλο. Όταν ταιριάζεις με κάποιον, το να συμπάσχεις είναι το πιο εύκολο πράγμα στον πλανήτη.

Θέλει να σε κάνει καλύτερη

Χωρίς να σε κατακρίνει, σε συμβουλεύει για το πως να γίνεις καλύτερη και να εξελιχθείς σαν άνθρωπος! Φυσικά, το ίδιο κάνεις κι εσύ.

Μοιάζετε σε πολλά

Από αγαπημένα μέρη για φαγητό, μέχρι λατρεμένα χόμπι και πολυδιαβασμένα βιβλία, οι προτιμήσεις σας συμπίπτουν. Οι αξίες, οι ιδέες, η νοοτροπία όλα συνδέονται ή έστω αλληλοσυμπληρώνονται, επειδή ταιριάζετε απόλυτα.

Προσπαθείτε να το κάνετε να δουλέψει ό,τι και να γίνει

Ένα υγιές ζευγάρι τσακώνεται και διαφωνεί. Αυτό όμως που σας κάνει να διαφέρετε από τους υπόλοιπους είναι ότι προσπαθείτε να λύσετε, οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση σας με κάθε τρόπο. Όταν ξέρεις ότι είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο, μην αφήσεις ποτέ τα προβλήματα να μπουν ανάμεσά σας.

Είναι ο καλύτερός σου φίλος

Και λατρεύεις τα πάντα σε αυτόν! Είναι ο πρώτος που θα μοιραστείς τις ανησυχίες σου, τις επιτυχίες και τους θριάμβους σου. Η ζωή σου είναι άδεια χωρίς αυτόν. Αν η λίστα αυτή σου μοιάζει κάπως εξωπραγματική, να ξέρεις ότι όλα τα παραπάνω αποκτιούνται με τον καιρό. Μην πτοηθείς λοιπόν από τώρα, αν δεν έχετε όλα αυτά τα στοιχεία από τώρα στη σχέση σας.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!