7+1 λόγοι, για τους οποίους οι γυναίκες ποθούν μεγαλύτερους άντρες
7+1 λόγοι, για τους οποίους οι γυναίκες ποθούν μεγαλύτερους άντρες


Φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετές γυναίκες που θέλουν να περάσουν τη ζωή τους με πολύ μεγαλύτερους άνδρες. Παρόλα αυτά πολλοί εξακολουθούν να κατακρίνουν τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν συνειδητοποιούν ότι υπάρχουν αρκετοί και καλοί λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες έλκονται από μεγαλύτερους άντρες.

Είναι πιο ώριμοι. Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες τείνουν να ωριμάζουν νωρίτερα από τους άντρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νεότεροι εξακολουθούν να θέλουν να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα και να εξερευνήσουν τον κόσμο προτού αποφασίσουν να αποκτήσουν μια σοβαρή σχέση. Από την άλλη μεριά οι μεγαλύτεροι άντρες φαίνονται πιο αξιόπιστοι και ελκυστικοί στις γυναίκες που είναι έτοιμες για σοβαρή δέσμευση και για οικογένεια.

Γνωρίζουν αρκετά πράγματα. Όλοι γνωρίζουμε πως η σοφία έρχεται με την ηλικία. Οι μεγαλύτεροι άντρες γνωρίζουν πιο πολλά πράγματα σε σχέση με τους νεότερους και ο λόγος είναι η ευρύτερη εμπειρία που έχουν αποκτήσει με τα χρόνια.

Ξέρουν τι θέλουν. Ένα άλλο πολύτιμο χαρακτηριστικό που επισημαίνουν ορισμένες γυναίκες είναι ότι οι μεγαλύτεροι άντρες είναι πιο κατασταλαγμένοι και σταθεροί. Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, πώς να το αποκτήσουν και πόσο σημαντικό είναι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως δεν χάνουν χρόνο για να παίζουν παιχνίδια.

Είναι οικονομικά πιο σταθεροί. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν πραγματικά να είναι οικονομικά ασφαλείς, κυρίως όταν θέλουν να ξεκινήσουν μια οικογένεια.

Δεν έχουν πρόβλημα να βοηθήσουν τις γυναίκες στις δουλειές του σπιτιού. Οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια για τις οικιακές δουλειές και φαίνεται ότι οι μεγαλύτεροι άντρες έχουν λιγότερες προκαταλήψεις σε αυτό τον τομέα.

Ξέρουν πώς να φέρονται στις γυναίκες. Φαίνεται πως οι γυναίκες εκτιμούν την εμπειρία των μεγαλύτερων αντρών.

Δεν αναζητούν το δράμα. Ας το παραδεχτούμε, οι γυναίκες είναι αρκετά συναισθηματικά πλάσματα. Μπορούν εύκολα να υπερβάλλουν και να ενεργούν χωρίς να σκέφτονται. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουν άντρες που να κρατάνε την ισορροπία.

Παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας. Στην πραγματικότητα, η ασφάλεια είναι μια από τις βασικές μας ανάγκες, σύμφωνα με την ιεραρχία των αναγκών μιας γυναίκας. Και φαίνεται ότι οι μεγαλύτεροι άντρες μπορούν να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!