Γιατί δεν έχει (πλέον) χρόνο για σένα;
Γιατί δεν έχει (πλέον) χρόνο για σένα;


Όταν ενδιαφέρεσαι για έναν άντρα που δείχνει πολυάσχολος όλη την ώρα μπορεί να απογοητεύεσαι και να είσαι στεναχωρημένη, κάτι που δε σου κάνει καλό.

Αν τον βλέπεις σπάνια γιατί έχει δεκάδες δραστηριότητες αλλά δεν έχει χρόνο για σένα, υπάρχει εξήγηση ακόμα κι αν ορκίζεται πως σε θέλει ή σε αγαπάει.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό να ξεχωρίζουμε τα γεγονότα από τις δικαιολογίες. Αν συστηματικά ακυρώνει τα ραντεβού σας για διάφορες αιτίες είτε όντως του συμβαίνουν αναποδιές, είτε αποφεύγει να βρεθείτε.

Μπορεί να έχεις να κάνεις όντως με ένα πολυάσχολο άτομο που δεν έχει χρόνο για την προσωπική του ζωή. Το βασικό ερώτημα πρέπει να είναι τι σημαίνει όλο αυτό για σένα;

Τι μπορεί να φταίει

Κατ'αρχάς, δεν είσαι η μόνη κοπέλα που της συμβαίνει αυτό. Άλλωστε και το αντίστροφο φαινόμενο είναι ακόμα πιο δύσκολο, όταν δηλαδή κάποιος είναι προσκολλημένος πάνω μας χωρίς άλλες ασχολίες.

Γενικά το να είμαστε πολυάσχολοι άνθρωποι είναι η τάση της εποχής μας. Πρέπει συνεχώς να κάνουμε επιμόρφωση για το καλό της καριέρας μας, γυμναστήριο για το fitness κ.α.

Ο ρυθμός της ζωής σήμερα μας προκαλεί στρες και αναγκαστικά η ερωτική μας ζωή περνά σε δεύτερη μοίρα πολλές φορές.

Ποιοι άντρες δεν έχουν χρόνο

Συνήθως οι άντρες που συμπεριφέρονται έτσι ανήκουν στις ηλικίες 25-40, κάνουν καριέρα, είναι δημοφιλείς και ασχολούνται με το fitness.

Πολλές φορές στην κατηγορία αυτή είναι άντρες χωρισμένοι με παιδιά που δεν έχουν ποτέ ελεύθερο χρόνο για την νέα τους σχέση. Γι'αυτούς η δουλειά είναι το σημαντικότερο κομμάτι της ζωής τους.

Έχει χρόνο μόνο για sex

Διπλή παγίδα μπορεί να είναι το sex, αφού είναι κάτι που αρέσει και στους δυο σας, αλλά είναι ο μόνος λόγος που βρίσκεστε. Αν δεν περνάτε χρόνο για να συζητήσετε ή να κάνετε κοινές δραστηριότητες, τότε δεν είναι απλά ότι δεν έχει χρόνο για σένα.

Η σχέση σας θα σε μπερδέψει και γρήγορα θα φύγεις από αυτή γιατί λείπει η ποιότητα.

Τι μπορείς να κάνεις

Όταν αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχει χρόνο για σένα, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Πρώτον μη βγαίνεις μαζί του όποτε θέλει και ειδικά αν είναι την τελευταία στιγμή. Δεν πρέπει να είσαι πάντα διαθέσιμη και ειδικά αν είναι για να μην κάνεις τις δραστηριότητες που θες μαζί του.

Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να οργανώσεις εσύ κάτι που μπορείτε να κάνετε μαζί. Φυσικά αν είναι αρνητικός θα πρέπει να του μιλήσεις για το πώς νιώθεις, ακριβώς και να μη συμβιβαστείς για κάτι λιγότερο από αυτά που θες.

Πηγή: ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!