4 ιδέες για την τέλεια Valentine night με τις φίλες σου!
4 ιδέες για την τέλεια Valentine night με τις φίλες σου!


Οι φίλες μας είναι στην πραγματικότητα οι αδελφές ψυχές μας, οι άνθρωποι που μας ολοκληρώνουν -σε ελεύθερη μετάφραση.

Ποιος το περίμενε ότι την πιο σοφή ατάκα στο Sex and the city θα την «πέταγε» η κατά τα άλλα πιο ξενέρωτη της παρέας, Charlotte York! Μέσα στο όλο glam και το drama του SATC, υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι πέρα για πέρα αληθινό. Βρισκόμαστε στο πρώτο επεισόδιο «The Agony and the Ex-tacy» της τέταρτης σεζόν, η παρέα κάθεται σε ένα από τα εστιατόρια που συνηθίζαμε να τις βλέπουμε, η Carrie -κλασικά- γκρινιάζει για το πόσο μόνη και θλιμμένη νιώθει, μέχρι που η Charlotte κερδίζει τα αιώνια respect μας με την εξής ατάκα «Maybe we can be each other's soul mates. And then we can let men be just these great, nice guys to have fun with». Που πάει να πει: Οι φίλες μας είναι στην πραγματικότητα οι αδελφές ψυχές μας, οι άνθρωποι που μας ολοκληρώνουν -σε ελεύθερη μετάφραση. Οι άντρες είναι απλά, υπέροχοι, ευγενικοί τύποι με τους οποίους περνάμε όμορφα. Και αν φίλη μου αυτό δεν είναι αρκετό για να αφιερώσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις κολλητές σου, τότε δεν ξέρω τι είναι.

Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερα από έναν Άγιο Βαλεντίνο παρέα με τα πιο αγαπημένα μου κορίτσια στον κόσμο! Οπότε, αντί να σας βρει η μέρα των ερωτευμένων να ανταλλάσσετε θλιβερά μηνύματα μέσω social, βγείτε να γιορτάσετε όχι τη single ζωή σας, αλλά το γεγονός πως είστε πολύ πολύ τυχερές που έχετε στο πλάι σας η μία την άλλη! Πώς θα το κάνετε αυτό; Όπως το κάνανε και τα κορίτσια στο SATC! Θα φορέσετε το πιο λαμπερό χαμόγελο, την πιο glam διάθεση και θα γίνετε εσείς οι πρωταγωνίστριες της συγκεκριμένης ημέρας!

Απολαύστε ένα valendine παρέα
Μπορεί να έχετε ένα σταθερό στέκι που πηγαίνετε για φαγητό με τα κορίτσια, όμως θέλουμε η φετινή μέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχει κάτι πιο sparkle και ξεχωριστό. Παράδειγμα, μπορείτε να δοκιμάσετε την… τύχη σας με μία πιο εξωτική και μακρινή κουζίνα πηγαίνοντας σε ένα ταϊλανδέζικο! Αν αυτό πάρα είναι τολμηρό για εσάς, υπάρχουν αρκετά gourmet και οικονομικά εστιατόρια στην πόλη που με τα περίεργα πιάτα τους, παρέχουν μία εκρηκτική εμπειρία για κάθε ουρανίσκο!

Πάρτι με πιτζάμες
Πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά αλλά σε διαβεβαιώ ακόμη και στην ενήλικη ζωή, τα πιτζάμα πάρτι παραμένουν το ίδιο διασκεδαστικά! Ίσως η επόμενη μέρα από τη 14η Φλεβάρη να μην σας επιτρέπει να κάνετε και το καθιερωμένο sleep over, αφού είναι εργάσιμη, αλλά κανείς δεν σας απαγορεύει να «τρυπώσετε» στα ζεστά πιτζαμάκια σας, να απολαύσετε σπιτικά κοκτέιλ με το ανάλογο finger food και να «λιώσετε» στο κλάμα χωρίς καμία ντροπή, παρακολουθώντας ένα κλασικό κινηματογραφικό ρομάντζο, όπως η διαχρονική «Casablanca» ή το πιο σύγχρονο «Love me if you dare».

Extra tip: Προφανώς και οι «σπιτικές» μάσκες προσώπου είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες!

Secret Valentine
Αν φέτος δεν περιμένετε κάποιο ρομαντικό πακέτο από κανέναν, μπορείτε να πρωτοπορήσετε μεταφέροντας το χριστουγεννιάτικο έθιμο «Secret Santa» στο Φεβρουάριο και να κάνετε το δικό σας… Secret Valentine! Η διαδικασία λίγο πολύ είναι γνωστή. Αγοράζετε όλες από ένα δώρο που να κυμαίνεται σε μία συγκεκριμένη τιμή. Δίνετε στο κάθε δώρο από έναν αριθμό και έπειτα κληρώνετε μεταξύ σας τους συγκεκριμένους αριθμούς για να δείτε ποιο δώρο θα πάει στην κάθε μία.

Extra tip: Μην κάνετε την κλήρωση πριν αγοράσετε τα δώρα. Θα έχει μεγαλύτερο fun να μην γνωρίζεις σε ποια από τις φίλες σου θα καταλήξει το δώρο που επίλεξες!

Work-Valentine-Out
Οκ, για να είμαι ειλικρινής, προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι απολαμβάνω στο full τις ώρες που περνάω στο γυμναστήριο. Ωστόσο, δεν μπορώ να φανταστώ τίποτα πιο διασκεδαστικό και wellbeing από μία προπόνηση παρέα με τις κολλητές μου. Σκέψου το! Τι καλύτερο από το να «ξορκίσετε» παρέα τις περιττές θερμίδες για τις οποίες γκρινιάζετε η μία στην άλλη; Δεν είναι ανάγκη να επιλέξετε κάποια «παραδοσιακή» προπόνηση. Αποφασίστε από κοινού κάποια δραστηριότητα που θα σας «έψηνε» όλες. Yoga, pilates, spinning, η απόφαση είναι δική σας!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!