9+1 παπούτσια και τσάντες για τον Άγιο Βαλεντίνο
9+1 παπούτσια και τσάντες για τον Άγιο Βαλεντίνο


Είτε ανήκεις σε εκείνες που σχεδιάζουν από τώρα το τέλειο ραντεβού, είτε απλά ψάχνεις για μία αφορμή να αποκτήσεις ένα νέο ζευγάρι παπούτσια, μία είναι η συμβουλή μου: μην καταλήξεις σε μια αγορά που θα αξιοποιήσεις μονάχα στις 14 Φεβρουαρίου.

Ως fashion editor έχω πολλές φορές παρασυρθεί και στη συνέχεια απογοητευτεί από τις αγορές μου. Μιας όμως που ο Άγιος Βαλεντίνος είναι η τέλεια ευκαιρία να τιμήσεις την αγάπη που έχεις πρώτα απ'όλα στον ίδιο σου τον εαυτό, ακολούθησε τα παρακάτω tips για να κάνεις την τέλεια επιλογή που θα εντυπωσιάσει εσένα αλλά και το ραντεβού σου!

1 Προτίμησε τα κλασικά σχέδια with a twist Οι κλασικές γόβες, τα πέδιλα και οι χαμηλές μπότες είναι όλες safe επιλογές που θα φορέσεις πολύ όλο τον χρόνο!

2 Διάλεξε ένα ευκολοφόρετο χρώμα Το διαχρονικό μαύρο, το nude αλλά και το λευκό δεν θα σε 'προδώσουν' ποτέ!

3 Εκμεταλλεύσου τις τάσεις της σεζόν Οι χαμηλές γόβες, το φλογερό κόκκινο χρώμα αλλά και οι 80s επιρροές στα παπούτσια είναι μερικές από τις τάσεις που μπορείς να επενδύσεις άφοβα αφού, σύμφωνα με τις διεθνείς πασαρέλες, θα παραμείνουν στη μόδα για πολύ ακόμα καιρό. Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις τη μεγάλη βραδιά, λοιπόν, αν ακολουθήσεις τα παραπάνω tips για τα παπούτσια και την τσάντα σου, το αποτέλεσμα θα είναι κομψό, διαχρονικό και εντυπωσιακό!

Πηγή: lifo.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!