4+1 all time classic δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο!
4+1 all time classic δώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο!


Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ δε ξέρεις καθόλου τι δώρο θα κάνεις στη σχέση σου. Έχεις διάφορα τρεξίματα και το μυαλό σου δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι καινούριο και πρωτότυπο.

Θα σου πω να μην αγχώνεσαι! Υπάρχουν κάποια κλασικά δωράκια που αν τα κάνεις θα βγεις ασπροπρόσωπος και δε θα χρειαστεί να σπας και το κεφάλι σου για το τι να πάρεις.

1. Λουλούδια
Και συγκεκριμένα τριαντάφυλλα. Το απόλυτο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο που θα το έχεις πάρει τόσες φορές, αλλά κάθε φορά θα παίρνεις ένα γλυκό χαμόγελο και ένα φιλάκι. Είδες που δυσκολευόσουν;!

2. Σοκολατάκια
Ένα κουτί σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς και έχεις κάνει το υπέρτατο δώρο. Αστειεύομαι φυσικά! Απλά, είναι ένα απλό δώρο που μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα και θα είσαι μία χαρά!

3. Ένα δαχτυλίδι
Πάλι ένα χαρακτηριστικό δώρο που είναι και λίγο πιο ακριβό. Βέβαια δε χρειάζεται να ψάξεις πολύ γιατί περίπου ξέρεις τι φοράει η κοπέλα σου και το βρίσκεις εύκολα. Και θα την ξαφνιάσεις με ένα ακριβό δώρο και θα το λατρέψει!

4. Εσώρουχα
Ο Άγιος Βαλεντίνος θέλει κόκκινα εσώρουχα και εσύ θα τα πάρεις για δώρο. Ξέρεις αυτά τα κλασικά σέξι που αρέσουν σε όλους! Ε, ναι αυτά! Μία χαρά δώρο και θα περάσετε ωραία και στη συνέχεια της βραδιάς σας!

5. Κάρτα
Μία κάρτα με ένα ωραίο στιχάκι που να του θυμίζει κάτι από τη σχέση σας και θα δείξει ότι θυμήθηκες τη μέρα αυτή, και ότι δεν είχες πολύ χρόνο για κάτι άλλο. Βέβαια, μην πάει σκέτη, ας μπει μαζί με ένα άλλο από τα πιο πάνω δώρα!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!