Πόσο κοντά είσαι με το έτερον ήμισυ;
Πόσο κοντά είσαι με το έτερον ήμισυ;


Η μεταξύ σας σχέση αριθμεί αρκετά χρόνια και ως ένα σημείο είναι λογικό να έχει υπάρξει κάποια φθορά και στιγμές ρουτίνας. Πώς όμως θα καταλάβετε ότι υπάρχει ακόμα ισχυρό δέσιμο και ουσία στη μεταξύ σας σχέση;

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...οι μεταξύ σας εντάσεις, όσο περνούν τα χρόνια, μειώνονται και αφορούν κατά βάση ασήμαντα θέματα.

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...ακόμα και αυτές οι εντάσεις λύνονται άμεσα μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις στο κατάλληλο timing.

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα λύνονται μέσα από συζήτηση μεταξύ σας, όπου καταλήγετε στην ενδεδειγμένη διαχείριση.

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...συμμετέχετε από κοινού στη φροντίδα και την ανατροφή του παιδιού, όπως και στις δουλειές του σπιτιού. Πρέπει να γίνει καταμερισμός εργασιών και όχι να τρέχει για τα πάντα μόνη της η σύντροφός σας, καθώς αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού.

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...απολαμβάνετε να περνάτε χρόνο μαζί, έστω κι αν εκ των πραγμάτων είναι λιγοστός. Αν αντίθετα συνειδητοποιήσετε ότι προτιμάτε να κάνετε πράγματα ξεχωριστά, κάτι δεν πάει καλά!

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...συνεχίζετε να θαυμάζετε το/τη σύντροφό σας μετά από τόσα χρόνια. Μπορεί να τον/την ξέρετε καλά πλέον ως χαρακτήρα, όμως ο θαυμασμός παραμένει αναλλοίωτος.

Έχετε ποιοτική σχέση όταν...δείχνετε την αγάπη σας με κομπλιμέντα, εκπλήξεις και άλλες εκδηλώσεις. Δεν επαναπαύεστε και νιώθετε αυθόρμητα τη συγκεκριμένη ανάγκη.

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!