9+1 στατιστικές-έκπληξη για το σεξ στο γάμο!
9+1 στατιστικές-έκπληξη για το σεξ στο γάμο!


Τελικά ποιος είναι πιο επιρρεπής στο να απατήσει: ο άντρας ή η γυναίκα; Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι παντρεμένοι και πόσοι «λευκοί» γάμοι νομίζετε ότι υπάρχουν; Ο έγγαμος βίος και η ιδιοσυγκρασία των παντρεμένων αποτελούσε ανέκαθεν πόλο έλξης για τους ψυχολόγους και τους κοινωνιολόγους. Και κακά τα ψέματα, κανένας γάμος δεν αφήνει αναλλοίωτη τη σχέση με το έτερον ήμισυ. Το πάθος καταλαγιάζει, η σεξουαλική ζωή έχει (πολλά!) σκαμπανεβάσματα και δεν είναι λίγοι οι σύντροφοι που απομακρύνθηκαν τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά.

Τι συμβαίνει λοιπόν, πίσω από τις κλειστές πόρτες των παντρεμένων; Βίος ανθόσπαρτος ή βίος μαραμένος;

-Η πλειοψηφία των ζευγαριών δεν κάνουν σεξ στη νύχτα του γάμου τους είτε λόγω εξάντλησης, είτε λόγω μέθης.

-Σύμφωνα με τους ψυχολόγους το 57% των παντρεμένων που δεν είναι ευτυχισμένοι στον γάμο τους, συνεχίζουν να βρίσκουν το ταίρι τους ελκυστικό και μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργοί στον σεξουαλικό τομέα.

-Ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό των αντρών (33%) ενοχλείται από την έλλειψη ρομαντισμού της συντρόφου του. Αντίθετα οι γυναίκες, ιδιαίτερα μετά τα παιδιά δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το συγκεκριμένο ζήτημα.

-To 55% των ανδρών παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει την σύζυγο πάνω από δύο φορές, ενώ το 50% των γυναικών που εκμυστηρεύτηκαν την απιστία τους περιορίζεται στην μία φορά.

-Σύμφωνα με την έρευνα τα παράνομα ζευγαράκια που βρίσκει κανείς στους εργασιακούς χώρους, είναι περισσότερα απ’ ότι στα γυμναστήρια ή στα social media.

-Περίπου το 20% των παντρεμένων ζευγαριών συγκαταλέγονται στην κατηγορία "άνευ σεξουαλικής σχέσης γάμου’’, που με άλλα λόγια σημαίνει ότι έχουν σεξουαλική επαφή λιγότερο από 10 φορές το χρόνο.

-Το 50% των ανδρών αναφέρει ότι δεν θα είχαν παντρευτεί την σύντροφό τους αν ο γάμος τους δεν συνεπάγεται σεξ.

-Πάνω από το 33% ανδρών και γυναικών αποκάλυψαν ότι έχουν σκεφτεί να χωρίσουν εξαιτίας μιας ρομαντικής ταινίας. Ο λόγος; Συνειδητοποίησαν ότι δεν υπάρχει ίχνος ρομαντισμού και πάθους στη σχέση τους.

-Σχεδόν το 60% ανδρών και γυναικών υποστήριξαν ότι ακόμη κι αν δεν είναι ευχαριστημένοι στον γάμο τους δεν θα χώριζαν λόγω συνήθειας.

-Tα ζευγάρια που τσακώνονται συχνά, σπανίως χωρίζουν. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και δεν «θάβουν» τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς τους.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!