4+1 πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση
4+1 πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση


Οι περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται σε μια σχέση δίνουν όλη τη ψυχή τους. Όχι πως οι άντρες δεν προσπαθούν, απλά οι γυναίκες έχουν την τάση να προσφέρουν περισσότερα. Είναι εξάλλου και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το γυναικείο φύλο χειρίζεται καλύτερα τα συναισθήματα και είναι πιο δοτικό στις σχέσεις. Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να κάνουν σε μια σχέση. Θέλετε να δείτε ποια είναι αυτά;

Δεν λένε ποτέ ψέματα για τα συναισθήματά τους. Οι δυναμικές γυναίκες εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και αναμένουν από το σύντροφό τους να κατανοήσει τις ανάγκες τους.

Δεν γκρινιάζουν. Κι όμως οι δυναμικές γυναίκες δεν τα πάνε καλά με την κρεβατομουρμούρα. Γνωρίζουν επίσης πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουν χώρο στη σχέση και να εμπιστεύονται το σύντροφό τους.

Δεν συγχωρούν την απιστία. Οι δυναμικές γυναίκες επιλέγουν να αποχωρήσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν διαπιστώσουν πως ο σύντροφός τους τις απατάει. Δεν συγχωρούν την απιστία ακόμα και αν το έτερο ήμισυ υπόσχεται πως δεν θα το ξανακάνει.

Δεν φοβούνται να χωρίσουν. Οι δυναμικές γυναίκες δεν έχουν τη σχέση ως δεκανίκι, εάν δεν περνάνε καλά θα φύγουν.

Δεν επιμένουν να κάνουν πράγματα μαζί με το σύντροφό τους, εφόσον εκείνος δεν θέλει. Για παράδειγμα εάν δεν θέλει να βλέπει ρομαντικές ταινίες, δεν τον πιέζουν αλλά κανονίζουν να πάνε με μια φίλη τους. Αναγκάζοντας το σύντροφό σας να κάνει πράγματα που δεν θέλει το μόνο που πετυχαίνετε είναι να νιώθει ασφυκτικά στη σχέση.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!