Αυτά είναι τα ωραιότερα λουλούδια που έχετε δει και βρίσκονται στη Λεμεσό!
Αυτά είναι τα ωραιότερα λουλούδια που έχετε δει και βρίσκονται στη Λεμεσό!


Ξεκινήσαμε τη μέρα μας με ωραία διάθεση και όρεξη να γνωρίσουμε από κοντά την γυναίκα που βρίσκετε πίσω από την πρωτοποριακή ιδέα του καταστήματος Love You More στην Λεμεσό, την Τάνια Γεραλή καθώς και για να δούμε τα εντυπωσιακά λουλούδια που γίνονται όλο και περισσότερο το νέο trend στην αγορά της πόλης.

Η όμορφη Τάνια πέραν του ότι είναι μία γυναίκα δυναμική με άποψη, την ίδια στιγμή έχει ένα γλυκό χαμόγελο και ευγένεια που σε κερδίζει από την πρώτη.  Τόσο η αγάπη της για τα λουλούδια όσο και το κενό αγοράς που έβλεπε στην Κύπρο σε ότι αφορούσε την επιλογή πρωτότυπου δώρου, την ώθησαν στο να στήσει την δικιά της επιχείρηση με πωλήσεις  λουλουδιών όχι φρέσκων αλλά ειδικά επεξεργασμένων, ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα μέχρι και  2 χρόνια!!

flower

 

Τα λουλούδια αυτά, κατεξοχήν τριαντάφυλλα, αφού πρώτα υποστούν ειδική επεξεργασία βάφονται σε πολλά και διάφορα χρώματα της προτίμησης σας και συσκευάζονται σε ειδική Plexiglas θήκη ώστε να μπορέσουν να διατηρηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στο κέντρο της Λεμεσού λοιπόν, κάπου ανάμεσα στα στενά της Σαριπόλου στην οδό  βρίσκεται το μαγαζί Love you More όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη τεράστια γκάμα προιόντων ανάλογα με το τί θέλετε, ακόμα και να προσαρμόσετε την παραγγελία σας ανάλογα με το σκοπό (custom made) με κάποιο μήνυμα, ευχή  ή  όνομα που εσείς επιθυμείτε.  

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!