Η πρώτη φορά που πάτε διακοπές μαζί
Η πρώτη φορά που πάτε διακοπές μαζί


Δεν εννοούμε με τις φίλες σου, ούτε με τις συναδέλφους του γραφείου. «Εννοούμε πρώτη φορά μαζί διακοπές με το αγόρι σου.


Ζηλεύω. Όχι για τις διακοπές –είτε είσαι single, είτε σε μακροχρόνια σχέση, αλλά όπως και να το κάνουμε, η πρώτη φορά που πηγαίνεις διακοπές με το έτερον ήμισυ έχει κάτι το ξεχωριστό.

Είναι νομίζω λόγω του timing που συμβαίνει αυτό: δεν τον ξέρεις ούτε πολύ καλά, ούτε ελάχιστα. Δεν είσαι πλέον αμήχανη, αλλά έχεις ακόμα εκείνες τις παιχνιδιάρικες πεταλούδες στο στομάχι. Κοινώς, είστε στην καλύτερή σας φάση. Στο σημείο που αρχίζετε να έχετε τα δικά σας inside jokes, εκεί που μαθαίνεις τις συνήθειες του, εκεί που θα ανοιχτείτε ένα κλικ περισσότερο.

Και όλα αυτά σε ένα κλίμα χαλάρωσης, γιατί στις διακοπές μπορείς να κοιμηθείς μαζί του χωρίς να έχεις το άγχος του πρωινού ξυπνήματος, χωρίς υποχρεώσεις και deadlines που σε κυνηγάνε.

Δεν έχει σημασία ο προορισμός, ούτε το για πόσες μέρες θα φύγετε: σημασία έχει πως κλείσατε μαζί προορισμό και εισιτήρια, διαλέξατε το πού θα μείνετε, θα κανονίζετε μαζί το πρόγραμμα της κάθε μέρας. Και αν τσακωθείτε μην τρομάξεις -εκεί θα είστε και θα το λύσετε, γιατί αυτό είναι το νόημα του επόμενου βήματος, του επόμενου σταδίου: πως πλέον αρχίζετε να λειτουργείτε σαν ομάδα. Και οι διακοπές είναι πρώτης τάξεως προθέρμανση για αυτήν την πίστα. Εκεί δημιουργείτε αναμνήσεις, κοινές στιγμές με τον άνθρωπο σου, που μετά από χρόνια θα αναβιώσουν ανοίγοντας ένα μεγάλο κουτί που θα γράφει απέξω «ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ».

Στη δική σας περίπτωση το τωρινό σας βήμα είναι οι διακοπές. Μην το υποτιμάς, αλλά δεν χρειάζεται και να αγχώνεσαι. Να είσαι χαλαρή και ο εαυτός σου, χωρίς ανασφάλειες. Μέσα στη βαλίτσα της επιστροφής, μαζί με τα μικρά σουβενίρ, την άμμο και το μαύρισμά σου, θα έχεις και νέες εικόνες, αναμνήσεις, ιστορίες, πολλές αγκαλιές και άλλα τόσα φιλιά, που ό,τι και αν γίνει στο μέλλον θα τα θυμάσαι με νοσταλγία. Φρόντισε να το ζήσεις στην κάθε του στιγμή!

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!