3 λόγοι που... εξαφανίζεται μετά το σεξ!
3 λόγοι που... εξαφανίζεται μετά το σεξ!


Έλα που δεν τους υποψιαζόσουν...
Σίγουρα θα έχεις ακούσει άντρες και γυναίκες, να λένε ότι το δύσκολο δεν είναι να γνωρίσεις κάποιον, αλλά να τον κρατήσεις. Και έχουν απόλυτο δίκιο. Διότι φίλη μου, το να έρθει κάποιος να σου μιλήσει, να βγείτε και τελικά να κάνετε σεξ, είναι το μόνο εύκολο. Το θέμα είναι τι γίνεται μετά. Γιατί μετά το σεξ είναι που τα πράγματα περιπλέκονται και λαμβάνουν τροπή άσχημη και άβολη. Με λίγα λόγια, δεν είναι λίγες εκείνες που βιώνουν ghosting (πάντα μετά το σεξ), αναζητώντας μάταια τον εξαφανισμένο εραστή της προηγούμενης νύχτας. Αναρωτιέσαι γιατί το έκανε; Εγώ σου έχω τρεις βασικούς λόγους.

Δεν είχατε χημεία
Εμείς οι γυναίκες έχουμε μία πολύ κακή συνήθεια. Τείνουμε να εξιδανικεύουμε πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις, κάθε φορά που το συναίσθημα μας παρασύρει. Ίσως το κάνουν και οι άντρες αυτό, αλλά στην προκειμένη δεν ασχολούμεθα με αυτούς. Οπότε λοιπόν, το σεξ με κάποιον που μπορεί να γνωρίζουμε λίγες εβδομάδες, αλλά θέλουμε πολύ, στα μάτια μας και στο μυαλό μας είναι πάντα τέλειο. Κι αν κάνουμε λάθος; Κι αν τελικά δεν υπήρχε χημεία και ήταν κακό και αμήχανο; Κι αν εκείνος το εντόπισε;

Νιώθει ενοχές
Εκείνος ένα σεξ ήθελε να κάνει, κι εσύ του έβγαλες άλλα στην πορεία. Οπότε, το καλύτερο είναι αν εξαφανιστεί χωρίς να δώσει και πολλές εξηγήσεις. Ο λόγος; Δες το νούμερο 3.

Έδωσες πολλά, σύντομα
Η αλήθεια είναι ότι ο κανόνας του να μην τα δίνεις όλα με την πρώτη, τις περισσότερες φορές επιβεβαιώνεται πανηγυρικά. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι όταν ο άντρας αισθανθεί ότι του είσαι δεδομένη-και μάλιστα σύντομα-χάνει το ενδιαφέρον του, ακόμα κι αν το μεταξύ σας, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!