4+1 τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός!
4+1 τρόποι για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός!


Καλοκαιράκι έρχεται, έτσι θα σε αφήναμε;

Φίλη μου αγαπημένη δεν μπορείς να καταλάβεις τι θέλει, έτσι δεν είναι; Εδώ που τα λέμε, μπορεί ο άνθρωπος να μην ανήκει στην κατηγορία *άνδρας-θέλει-και-αναλαμβάνει-δράση-τώρα* μπορεί να θέλει τον χρόνο του, μπορεί να μην είναι σίγουρος και για τα δικά σου θέλω. Α, όλα κι όλα. Αν πάμε να ρίξουμε άντρα και εσύ δεν έχεις ακόμα δείξει ότι τον θέλεις, δεν πάμε πουθενά. Βεβαιώσου ότι έχει αρχίσει –τουλάχιστον- να ψυλλιάζεται ότι κι εσύ θες και μετά προχώρα.

Γείρε φίλη μου, γείρε
Όχι δεν εννοώ να περπατάς λες και αποσυναρμολογήθηκες αλλά να επιδιώκεις την επαφή βρε παιδί μου. Γείρε το κεφάλι σου γλυκά όταν σου μιλάει, άγγιξέ τον διακριτικά, ξέρεις τώρα τι λέω. Άλλωστε, τα αγγίγματα έχουν τόση δύναμη που μπορούν να επικοινωνήσουν βαθύτερα συναισθήματα τα οποία εσύ δεν τολμάς ακόμα να αποκαλύψεις. (Το ενδεχόμενο να είσαι και εσύ ντροπαλή δεν το λάβαμε υπόψιν).

Άρωμα
Η όσφρηση είναι από τις πλέον ερωτικές αισθήσεις και στο παιχνίδι της αποπλάνησης φαίνεται ότι τα αρώματα κρατούν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τυχαίο νομίζεις είναι που μέσα στα σεντόνια της Κοκκίνου μυρίζει ακόμα η αντρική κολόνια; Βάλε το πιο σαγηνευτικό άρωμά σου και άφησέ τον να σε σκέφτεται κάθε φορά που «το πιάνει» η μύτη του.

Βάλε το κραγιόν σου
Κατά προτίμηση το κόκκινο. Κάνε τα χείλη σου ζουμερά, ποθητά και ελκυστικά και άφησέ τον να τα χαζεύει όσο του χαμογελάς την ίδια ώρα που γέρνεις το κεφάλι. Ναι, την συμβουλή νο1 λέω. Μην τα ξεχνάμε, όλα μαζί θα τα κάνεις είπαμε.

Για κοίτα με στα μάτια..
Καλά, φαντάζεσαι να γέρνεις το κεφάλι σου, να μοσχοβολάς με το κόκκινο κραγιόν στα χείλη και να κοιτάς αλλού; Τουλάχιστον αστείο. Εννοείται ότι πρέπει να επιδιώκεις το πιο sexy eye contact που μπορείς να κάνεις. Μόνο όχι στις υπερβολές ε.

Αυτοπεποίθηση
Κι αφού πείστηκες για να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω, βεβαιώσου ότι δεν τα κάνεις ούσα ταπεινό χαμομηλάκι. Ακόμα κι αν αυτός είναι άκρως ντροπαλός και χαμηλών τόνων, αποκλείεται να στρέψει το ενδιαφέρον του σε μια γυναίκα χωρίς αυτοπεποίθηση. Η υπόθεση θέλει δυναμισμό λέμε.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!