Τι θα φέρει η Χρονιά του Σκύλου; Τι λένε τα άστρα;
Τι θα φέρει η Χρονιά του Σκύλου; Τι λένε τα άστρα;


Μάθαμε και την Κινέζικη Πρωτοχρονιά -δείτε τι σημαίνει η Χρονιά του Σκύλου για το κινέζικο ωροσκόπιο.

Οι εορτασμοί της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς ξεκίνησαν την Παρασκευή και αν σας ενδιαφέρει η αστρολογία, θα ξέρετε πως είναι ένα σημαντικό γεγονός. Αυτή η Κινέζικη Πρωτοχρονιά γιορτάζει τη Χρονιά του Σκύλου -συγκεκριμένα τη Χρονιά του Γήινου Σκύλου- που θα κρατήσει μέχρι την Κινέζικη Πρωτοχρονιά του 2019. Οπότε, τι σημαίνει η Χρονιά του Σκύλου για το 2018; Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο Γήινος Σκύλος θα ενθαρρύνει τη καλοσύνη και την αποδοχή το 2018.

Κάθε χρονιά στη Κινέζικη αστρολογία αντιπροσωπεύεται από ένα ζώο και ένα από τα πέντε στοιχεία -φωτιά, γη, μέταλλο, νερό και ξύλο. Το 2018 αντιπροσωπεύεται από τον Σκύλο του Γήινου στοιχείου. Τα χαρακτηριστικά του Σκύλου περιλαμβάνουν σταθερότητα, ειελικρίνεια, πρακτικότητα, εργατικότητα, σύνεση, αξιοπιστία, καλοσύνη και πίστη." Όλα αυτά, λοιπόν, σημαίνουν πως αυτή η χρονιά θα είναι λίγο πιο εύκολη από το 2017, τη Χρονιά του Κόκορα; Απ' ότι φαίνεται, ναι. Ευτυχώς.

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, η Χρονιά του Σκύλου, υπόσχεται να είναι καλύτερη. Οπότε πάρτε ό,τι μπορείτε από αυτόν τον χρόνο και ιδιαίτερα ξεκούραση, αφού περιλαμβάνει πολλή ενεργητικότητα.

Αυτή η χρονιά, σε γενικό επίπεδο, θεωρείται καλότυχη. Είναι μία χρονιά δικαιοσύνης και ισότητας. Τα αμφιλεγόμενα θέματα κλείνουν, οι επαναστάσεις πετυχαίνουν και η πολιτική καταπίεση αντιτίθεται. Η ακεραιότητα και η ειλικρίνεια είναι οι αξίες που οδηγούν στην επιτυχία υπό την επήρρεια του Σκύλου. Θα υπάρξει ισορροπία μεταξύ σκληρής δουλειάς και ξεκούρασης.

Η Χρονιά του Σκύλου ενδείκνυται για αλλαγές στον τρόπο ζωής (μετακομίσεις, νέα χόμπι κλπ), αλλά και για νέα ξεκινήματα σε επιχειρήσεις. Αφήστε πίσω τις παλιές σας συνήθειες και κάντε τη ζωή σας καλύτερη.

Ωστόσο, το καλύτερο δε σημαίνει απαραίτητα ευκολότερο το 2018. Οι προβλέψεις έρχονται και μία προειδοποίηση πως μερικοί άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν έντονες στιγμές μοναξιάς. Μην αφήσετε να σας ρίξουν! Χρησιμοποιήστε αυτές τις μικρές περιόδους μελαγχολίας για να καλλιεργήσετε τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά σας. 

Με όλη τη κίνηση και τη δράση που θα μας φέρει αυτή η χρονιά, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε να φροντίζουμε την ευεξία μας. Η υγεία μπορεί να κλονιστεί και με αυτή τη προειδοποίηση, να είστε πάντα προσεκτικοί! Πάρτε βιταμίνες και ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το site Chinese Zodiac, λέει, "Σύμφωνα με την Κινέζικη Αστρολογία, το 2018 είναι μία πολύ καλή χρονιά για τα οικονομικά, αλλά λίγο δύσκολη στα θέματα υγείας. Συγκεκριμένα, τη Χρονιά του Σκύλου, όλα τα κινέζικα ζώδια θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία τους." Προσέξτε τον εαυτό σας, λοιπόν!

Είτε είστε Φίδι, Δράκος, Κόκορας, Άλογο, Κατσίκα, Μαϊμού, Γουρούνι, Σκύλος, Λαγός, Τίγρη, Βόδι ή Ποντικός, η Χρονιά του Γήινου Σκύλου θα είναι μία χρονιά που θα σας ανταμείψει. Είναι καλή χρονιά για νέα ξεκινήματα, οπότε πιστέψτε στον εαυτό σας και στα όνειρά σας. Βγείτε έξω και αδράξτε τη μοίρα σας. Απλά μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πάρετε μία μέρα ρεπό για να κοιμηθείτε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!