Πες μου το ζώδιό σου να σου πού θα ταξιδέψεις το 2018
Πες μου το ζώδιό σου να σου πού θα ταξιδέψεις το 2018


Για να γίνει η χρονιά λίγο καλύτερη.

Ένα ταξίδι μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας σε πολλούς τομείς. Σύμφωνα με μία έρευνα στην οποία συμμετείχαν 3.000 άτομα, εξερευνώντας τον κόσμο αποκτούμε μία πιο θετική στάση ζωής, αποδίδουμε καλύτερα στην καριέρα μας και είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Όλα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν το 2018 λίγο καλύτερο!

Κριός

Για τους Κριούς, τους ηγέτες του ζωδιακού κύκλου, ο ιδανικός προορισμός είναι το κέντρο της Αθήνας: εκεί γεννήθηκε η δημοκρατία, η αρχιτεκτονική των μνημείων είναι εντυπωσιακή και, φυσικά, οι επιλογές για φαγητό είναι υπέρ-αρκετές.

Ταύρος

Οι Ταύροι θέλετε ένα ωραίο μέρος για να χαλάρωση, με καλό φαγητό και ένα ποτήρι κρασί. Γι’αυτό η Σκωτία αποτελεί το ιδανικό μέρος: μπορείτε να καθίσετε δίπλα στη φωτιά, με λίγο ουίσκι (αν όχι εκεί, πού αλλού;) και να μείνετε σε ένα όμορφο πανδοχείο.

Δίδυμος

Η ενέργεια που εκπέμπει το Βερολίνο ταιριάζει απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία των Διδύμων. Αφού χορτάσετε από τα βασικά μνημεία, όπως η Πύλη του Βρανδεμβούργου, δε θα πρέπει να χάσετε το Νησί των Μουσείων.

Καρκίνος

Ως εραστές του ζωδιακού κύκλου, αυτό που τους αρέσει είναι η αγάπη. Και η Ρώμη είναι η πόλη που μπορεί να προσφέρει τόσο ρομαντισμό όσο και καλό φαγητό – θα νιώθετε σαν στο σπίτι σας!

Λέων

​Τα χαρακτηριστικά σας είναι το θάρρος και ο δυναμισμός. Αυτός είναι και ο λόγος που ένα ταξίδι στη Μαδρίτη, μια πόλη με αστείρευτη ενέργεια, θα σας μείνει αξέχαστο.

Παρθένος

Τελειομανείς και επικριτικοί, οι Παρθένοι θα μπορούσατε να ηρεμήσετε λίγο τις σκέψεις σας στο Νέο Δελχί. Μπορείτε να μάθετε τα οφέλη του διαλογισμού ή να χαλαρώσετε στην παραλία – ό,τι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να χαλαρώσετε.

Ζυγός

Αυτά που αναζητάει ένας Ζυγός είναι ισορροπία, και ομορφιά σε οτιδήποτε –ανθρώπους, μέρη και φαγητό. Όλα αυτά, τα προσφέρει η Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.

Σκορπιός

Για το ζώδιο του πάθους, δεν υπάρχει ιδανικότερος προορισμός από το Μπουένος Άιρες. Η ερωτική ατμόσφαιρα και ο ενδιαφέρων πολιτισμός θα σας κάνουν αυτό το ταξίδι αξέχαστο.

Τοξότης

Περιπετειώδεις, άμεσοι και αυθόρμητοι, οι Τοξότες δε θα μπορούσατε να επισκεφθείτε καλύτερη χώρα από την Ισλανδία. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα: από ορειβασία μέχρι εξερεύνηση κοιλάδας με λάβα!

Αιγόκερως

Είστε πάντα έτοιμοι για περιπέτεια. Φέτος, είναι καιρός να ξεπεράσετε τα όριά σας με ένα ταξίδι στο Έβερεστ, στο Νεπάλ.

Υδροχόος

Ένα ταξίδι στο Τέξας ταιριάζει στην καλλιτεχνική φύση των Υδροχόων. Συνδυάζει πληθώρα γκαλερί και πανέμορφα τοπία που θα λατρέψετε.

Ιχθύς

Το Μάουι στη Χαβάη είναι το μέρος που ταιριάζει απόλυτα στους ονειροπόλους Ιχθείς. Η μαγεία του θα σας συναρπάσει!

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!