Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το μυστικό που έχουν 15 εκατομμύρια άνθρωποι από τον σύντροφό τους!
Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το μυστικό που έχουν 15 εκατομμύρια άνθρωποι από τον σύντροφό τους!


Πολλοί συμφωνούν πως είναι χειρότερο από την σωματική απιστία.

Η απιστία μπορεί να πάρει πολλές διαφορετικές μορφές, σωματική και συναισθηματική. Ακόμα και οι μικρές πράξεις, όπως το να φλερτάρεις με άλλους ανθρώπους στα social media όταν είσαι σε σχέση, αναγνωρίζονται ως απιστία. Ωστόσο, πολλοί συμφωνούν πως η σωματική απιστία καταστρέφει τη σχέση, είναι άραγε το χειρότερο είδος απιστίας που υπάρχει; Όπως αναφέρει μία νέα έρευνα του CreditCards.com, μπορεί να μην είναι για όλους. Πάνω από το 30% των ανθρώπων υποστηρίζουν πως η οικονομική απιστία, που περιλαμβάνει να κρύβεις πιστωτικές κάρτες και λογαριασμούς στην τράπεζα από τον σύντροφό σου, είναι πολύ χειρότερη από τη σωματική απιστία.

Η έρευνα του CreditCards.com's σε 1,372 ενήλικες στην Αμερική, όλοι εκ των οποίων βρίσκονται σε σχέσεις, ρώτησε τους συμμετέχοντες που βρίσκονταν σχετικά με την οικονομική απιστία. Δεν αποτελεί μυστικό το ότι, αν θέλεις η σχέση σου να κρατήσει, το να είσαι στην ίδια σελίδα όσον αφορά τα οικονομικά, είναι σημαντικό. Ακόμα κι αν διατηρείτε τα οικονομικά σας ξεχωριστά ή δεν πιστεύετε πως είναι και τόσο σημαντικό, το να έχετε μυστικά σχετικά με τα χρήματα από τον σύντροφό σας μπορεί να βλάψει πραγματικά τη σχέση σας.

Όπως αναφέρουν τα αποτελέσματα της έρευνας, 31% των ανθρώπων λένε πως το να κρατάς μία πιστωτική κάρτα ή κάποιον λογαριασμό με οικονομίες, κρυφό από τον σύντροφό σου είναι χειρότερο από τη σωματική απιστία. Παρ' όλα αυτά, 15 εκατομμύρια που μένουν με τους συντρόφους τους λένε πως το κάνουν και άλλα 9 εκατομμύρια λένε πως το έχουν κάνει στο παρελθόν. Οπότε συμβαίνει αρκετά συχνά και το γεγονός πως περιλαμβάνει μυστικότητα το κάνει αρκετά ανησυχητικό.

Σύμφωνα με την θεραπεύτρια, Shira Galston, "Το να κρύβεις τις οικονομικές σου λεπτομέρειες επίτηδες από τον σύντροφό του είναι πιθανόν σύμπτωμα πο προκύπτει από βαθύτερα προβλήματα μεταξύ σας, όπως θέματα εμπιστοσύνης, ελέγχου, δύναμης, επικοινωνίας ή δέσμευσης. Θα πρέπει να συζητήσετε αυτά τα υποσκαπτόμενα θέματα στη σχέση σας αν θέλετε να επανακάμψετε από τα μυστικά -οικονομικά και μη," όπως ανέφερε στο Bustle.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!