Πέταξε από το υπνοδωμάτιό σου αυτά τα 11 αντικείμενα ΤΩΡΑ
Πέταξε από το υπνοδωμάτιό σου αυτά τα 11 αντικείμενα ΤΩΡΑ


Ξεφορτωθείτε την ακαταστασία και σίγουρα θα κοιμηθείτε πολύ καλύτερα απόψε.

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους, σίγουρα έχετε 1 ή 2 από τα παρακάτω 11 αντικείμενα στο υπνοδωμάτιό σας. Έχοντάς τα, όμως, είναι δύσκολο να χαλαρώσετε, να ηρεμήσετε και να κοιμηθήκατε καλά και χωρίς ακαταστασία. Γιατί, λοιπόν, να μην τα ξεφορτωθείτε; Μάθετε ποια είναι και ξεκινήστε…

Ρούχα που δεν σας κάνουν πια Σίγουρα το αγαπημένο σας τζιν θα σας ταιριάζει τέλεια όταν χάσετε 10 κιλά αλλά το θέμα είναι πότε θα χάσετε αυτά τα κιλά. Κρατώντας ρούχα με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα σας μπαίνουν το μόνο που καταφέρνετε είναι να υποφέρετε κάθε φορά που ανοίγετε την ντουλάπα και τα αντικρύζετε. Πακετάρετε όλα αυτά τα ρούχα και βάλτε τα στην αποθήκη. Κάποια στιγμή μπορεί να τα φορέσουν τα παιδιά σας.

Σιδερένιες κρεμάστρες Είναι ό,τι πιο άχρηστο υπάρχει για το κρέμασμα των ρούχων. Δεν στηρίζουν καλά τα ρούχα και αφήνουν σημάδια στα παντελόνια. Αντικαταστήστε τις με πλαστικές ή ξύλινες κρεμάστρες και αμέσως θα νιώσετε πως η ντουλάπα σας είναι πιο οργανωμένη.

Παλιά μαξιλάρια Τα μαξιλάρια δεν κρατάνε για πάντα. Στην πραγματικότητα πρέπει να αντικαθίστανται μια φορά το χρόνο ειδικά αν δεν μπορούν να πλυθούν σε ζεστό νερό. Αν κοιμάστε σε παλιό μαξιλάρι όχι μόνο δεν κάνετε καλό στον αυχένα σας, αλλά εκτίθεστε σε ακάρεα σκόνης, βακτήρια και άλλα ανεπιθύμητα αλλεργιογόνα. Αν λυγίζετε το μαξιλάρι σας στη μέση και δεν επιστρέφει στη θέση του τότε σίγουρα θέλει πέταμα.

Παπούτσια που δεν είναι και δεν ήταν ποτέ άνετα Οι γόβες ή τα oxford shoes που σαν πληγώνουν κάθε φορά που τα φοράτε πρέπει να φύγουν όχι μόνο από το υπνοδωμάτιο αλλά και από το σπίτι σας γενικοτερα. Δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε και να υποφέρετε.

Αξεσουάρ που δεν είναι πλέον στη μόδα Πολλαπλασιάζονται συνεχώς και δεν ξέρετε πλέον τι να τα κάνετε. Μην τα λυπάστε ιδίως αν είναι ψεύτικα (που σημαίνει πως δεν έχουν μεγάλη αξία). Πετάξτε ή χαρίστε όλα εκείνα τα fo κοσμήματα που έχουν φύγει από τη μόδα και δεν έχετε σκοπό να φορέσετε ποτέ ξανά. Κάντε το ίδιο με ζώνες, κασκόλ και καπέλα.

Παλιές κάλτσες Όλοι αναρωτιούνται από πού προκύπτουν συνεχώς μονές κάλτσες και πού πάνε τα ζευγάρια τους και εξαφανίζονται. Είναι λογικό να τις κρατάτε για 1-2 εβδομάδες μήπως και εμφανιστεί το ταίρι τους. Αν δεν εμφανιστεί, όμως, πετάξτε τις ή κρατήστε τις για να κάνετε με αυτές τις δουλειές του σπιτιού.

Φθαρμένα σεντόνια και παπλωματοθήκες Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και αλλάξτε τα σεντόνια που έχετε από την εποχή που είσασταν φοιτητές. Για να αποκτήσει στιλ το υπνοδωμάτιό σας καλό είναι αλλάξετε ό,τι είναι φθαρμένο και να κάνετε μια αγορά που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Πάρτε μια καινούργια, όμορφη και στιλάτη παπλωματοθήκη και ένα ριχτάρι που θα ομορφύνει το κρεβάτι και γενικά το δωμάτιό σας.

Άσχημα φωτιστικά Αντικαταστήστε τα άσχημα φωτιστικά του δωματίου σας με πιο όμορφα και καινούργια. Διαφορετικά μπορείτε να τα μεταμορφώσετε μόνοι σας με αυτό το diy.

Υπερβολικά πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια Δύο ή τρία διακοσμητικά μαξιλάρια είναι αρκετά. Αν έχετε παραπάω τότε είστε λίγο υπερβολικοί. Το κρεβάτι σας πνίγεται και δεν το νιώθει μόνο αυτό αλλά και εσείς που το κοιτάτε.

Παλιά περιοδικά Το να χαλαρώνετε στο κρεβάτι διαβάζοντας ένα περιοδικό είναι υπέροχο και επιβάλλεται. Το να κοιτάτε τη στοίβα με τα παλιά περιοδικά που έχετε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό και βρίσκονται πάνω στο κομοδίνο, δεν είναι καθόλου υπέροχο. Πετάξτε στην ανακύκλωση τα παλιά περιοδικά και βρείτε έναν χώρο για να ακουμπάτε τα καινούργια. Μην τα αφήνετε στο κομοδίνο.

Βρώμικα πιάτα Το να έχετε αφήσει ένα πιάτο από το χθεσινοβραδινό σας σνακ στο κομοδίνο, είναι εντάξει. Απλά βεβαιωθείτε ότι θα το μεταφέρετε στην κουζίνα μέσα στην ημέρα. Το να έχετε, όμως, ένα κομοδίνο γεμάτο πιάτα δεν είναι καθόλου όμορφο θέαμα. Σταματήστε αυτήν την κακή συνήθεια τώρα.

Πηγή: spirossoulis.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!