7+1 tips για να βελτιώσετε τη σχέση σας
7+1 tips για να βελτιώσετε τη σχέση σας


Κανείς δεν είναι τέλειος και οι σχέσεις θέλουν πολλή προσπάθεια. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε.

Το μυστικό για την απόλυτα επιτυχημένη σχέση, δεν υπάρχει. Οι άνθρωποι είναι δεν είναι τέλειοι, τα ζευγάρια μαλώνουν, έτσι είναι η ζωή.

Αλλά, αυτό δε σημαίνει πως έχει χαθεί κάθε ελπίδα από τη σχέση σας. Υπάρχουν πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τη βοηθήσετε, άλλωστε μία σχέση χρειάζεται πολλή προσπάθεια. Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες συμβουλές όλης της χρονιάς, για να σας συνοδεύσουν το 2018.

1. Κάντε αυτή τη sexy to-do list με τον σύντροφό σας

Αναμφισβήτητα σε μια σχέση δεν μετράει μόνο το σεξ, όμως παίζει σημαντικό ρόλο στην ευτυχία του ζευγαριού. Θα αναρωτηθείτε τώρα πώς θα γνωρίζετε από την αρχή αν θέλετε τα ίδια πράγματα; Γι αυτό και εμείς σας έχουμε μια λίστα που πρέπει να συμπληρώσετε μαζί με το σύντροφό σας ώστε να μάθετε ο ένας τις προτιμήσεις του άλλου. Γιατί η επικοινωνία είναι το α και ω για καλό σεξ.

2. Αντιμετωπίστε το συναίσθημα της ζήλιας

Η ζήλια είναι σαν ένα μικρό τερατάκι που μπαίνει μέσα μας χωρίς να το θέλουμε, αναστατώνοντας τη σχέση μας και μπορεί να φτάσει μέχρι και να την καταστρέψει. Ωστόσο υπάρχουν μικρά μυστικά που αν τα ακολουθήσετε μπορεί να ξεπεράσετε το έντονο συναίσθημα της ζήλιας.

3. Πώς να συγχωρέσετε κάποιον που σας πλήγωσε

Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή στη ζωή μας πληγωθήκαμε από λέξεις ή πράξεις άλλων ανθρώπων. Τα συναισθήματα που ακολούθησαν ήταν η απογοήτευση και ακόμα χειρότερα ο θυμός. Ο life coach απαντά στο πώς να προχωρήσουμε στη διαδικασία της συγχώρεσης.

4. Τα 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε κάθε εβδομάδα για μία πιο ευτυχισμένη καθημερινότητα

Δεν μπορούν όλα τα προβλήματα σε μια σχέση να επιλυθούν με την ανάγνωση ενός βιβλίου ή με τις επισκέψεις σε ψυχολόγους. Γιατί για να έχετε μια ευτυχισμένη σχέση είναι σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές οι οποίες θα έχουν θετική επίδραση με την πάροδο του χρόνου.

5. Πώς να κάνετε σεξ αν έχετε παιδιά στο σπίτι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε σεξ. Όμως όταν γίνεστε γονείς η ερωτική σας ζωή αλλάζει και πολλές φορές περιορίζεται  για τους γνωστούς σε όλους λόγους: τα παιδιά. Όταν στο σπίτι υπάρχουν παιδιά το σεξ από παθιασμένο μπορεί να γίνει γρήγορο και ημιτελές.

6. Περιορίστε την προβολή της σχέσης σας στα social media

Ζούμε σε μια εποχή που δημοσιεύουμε τα πάντα στο διαδίκτυο, ακόμα και τη σχέση μας. Σαν να πιστεύουμε ότι αν δεν ποστάρουμε κάτι στα social media είναι σα να μην συνέβη ποτέ. Και έφτασε μια μελέτη που έγινε στην Αυστραλία, να μας επιβεβαιώσει αυτό που ήδη γνωρίζαμε, αλλά οι περισσότεροι φοβόμασταν να το παραδεχτούμε.

7. Τι ρόλο παίζει ο σωματότυπος στις σεξουαλικές επιδόσεις

Ο σωματότυπος δείχνει πολλά για τις επιδόσεις μας στο κρεβάτι. Έχετε καμπύλες, είστε ψηλές, έχετε περισσότερα κιλά, είστε πολύ αδύνατες; Όλα αυτά αποκαλύπτουν πολλά για εσάς όταν πρόκειται για το σεξ.

8. Λόγοι που ακόμα και τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια χωρίζουν (και τι να αποφύγετε)

Η σχέση ήταν τέλεια. Ήσασταν μέσα στα μέλια. Τι συνέβη λοιπόν και το πάθος εξαφανίστηκε;

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!