Αυτά τα 5 πράγματα θα πετάξετε ΤΩΡΑ από τη ντουλάπα σας
Αυτά τα 5 πράγματα θα πετάξετε ΤΩΡΑ από τη ντουλάπα σας


Όσα πρέπει να φύγουν από τη γκαρνταρόμπα μας για να νιώσουμε ανανέωση φέτος.

Ένα από τα resolutions της φετινής χρονιάς, όσον αφορά το στιλ μας, πρέπει να είναι και η εκκαθάριση της ντουλάπας μας, ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα που θα μας κάνει να ανανεωθούμε.

Τα sneakers που έχουν παλιώσει τόσο που δεν φοριούνται πια

Πολλές φορές λέμε ότι τα αθλητικά παπούτσια δείχνουν πιο ωραία όταν μοιάζουν αρκετά «φορεμένα», αντί για το καθαρό look που έχουν όταν τα αγοράζουμε. Αυτό ισχύει εν μέρει, αρκεί όμως να μη φτάνουμε στο άλλο άκρο, το σημείο λίγο πριν τρυπήσουν δηλαδή, όταν είναι φθαρμένα ή έχουν σόλες που πλέον δεν καθαρίζουν.

Ρούχα που δεν έχετε φορέσει για δύο χρόνια

Και ξέρετε ότι δεν πρόκειται να το κάνετε, απλώς τα κρατάτε για διάφορους λόγους, είτε συναισθηματικούς είτε επειδή λυπάστε τα λεφτά που δώσατε. Αυτό που προτείνω να κάνετε είναι να τα χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο ή να τα δωρίσετε σε κάποιον που τα έχει ανάγκη - και να κάνετε χώρο στη ντουλάπα σας για να αναπνεύσει. 

Παλιές κρεμάστρες και κουτιά

Αν ανοίξει κανείς τη δική μου ντουλάπα θα δει μέσα εκτός από ρούχα και πολλά κουτιά ή σακούλες από καταστήματα που μου άρεσαν και τα έχω κρατήσει, τα οποία όμως πιάνουν πολύτιμο χώρο που θα μπορούσα να αξιοποιώ για τα ρούχα μου. Το ίδιο ισχύει και για κρεμάστρες που είναι ανομοιόμορφες μεταξύ τους – μεταλλικές με ξύλινες και υφασμάτινες στην ίδια ντουλάπα.

Υπερβολικά σκισμένα τζιν

Το ίδιο ισχύει και για τα τζιν παντελόνια, τα οποία μας αρέσουν όταν είναι ripped, με σκισίματα που τους δίνουν έναν πιο ανέμελο και ροκ χαρακτήρα, δεν μας αρέσουν όμως όταν αρχίζουν να έχουν τριφτεί και να φθείρονται σε διάφορα σημεία. Εκεί είναι που χρειάζονται αλλαγή.

Μονές κάλτσες, χαλασμένα καλσόν κτλ

Όλα αυτά τα ταλαιπωρημένα καλτσάκια, τα φθαρμένα γάντια και τα σκισμένα καλσόν που που κρατάμε όλες χωρίς λόγο πρέπει να φύγουν και να δώσουν τη θέση τους σε λίγο πιο καινούρια και γερά. 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!


Πώς θα γίνει αποτελεσματικό το πλύσιμο των βρεφικών και παιδικών ρούχων;