5 τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο
5 τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο


Κι όμως το καθάρισμα του σπιτιού είναι μια εξαιρετική επιλογή για να γυμναστείς χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Κακά τα ψέματα, το καλοκαίρι η ζέστη είναι ανυπόφορη και οι περισσότερες από εμάς δεν έχουν καμία απολύτως όρεξη για εντατική προπόνηση στο γυμναστήριο. Το μυαλό μας «ταξιδεύει» σε παραλίες και καταγάλανα νερά αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε την φυσική μας κατάσταση στη τύχη της.

Αν δεν έχεις τη δυνατότητα για ολιγόλεπτη καθημερινή αερόβια άσκηση, υπάρχουν μερικοί εύκολοι-έξυπνοι τρόποι για να κάψεις θερμίδες (ακόμη και μέσα στο σπίτι). Συνέχιζε να διαβάζεις για να τους ανακαλύψεις.

5 τρόποι για να κάψεις θερμίδες χωρίς να πας στο γυμναστήριο
1) Μασάζ

Σύμφωνα με το poosh.com το μασάζ σε ολόκληρο το σώμα μπορεί να σε απαλλάξει από 230-260 θερμίδες την ώρα.

2) Κηπουρική

Aν διαθέτεις μεγάλο κήπο ή αυλή έχεις την ευκαιρία να διώξεις μέχρι και 440 θερμίδες σε μια μόνο ώρα. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα φυσικά κάνοντας εργασίες κηπουρικής.

3) Καθάρισμα του σπιτιού

Ο καθαρισμός του σπιτιού μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις έως και 300 θερμίδες την ώρα. Εσύ ακόμη να σκουπίσεις και να ξεσκονίσεις;

4) Paddleboarding

Αν και δεν έχουν όλες πρόσβαση σε αυτό το είδος δραστηριότητας, το paddleboarding αποτελεί μια πολύ καλή λύση άσκησης. Κάθε στατικό άθλημα ή δραστηριότητα που απαιτεί να σταθεροποιηθείς με τον πυρήνα σου για μεγάλα χρονικά διαστήματα βοηθά σημαντικά στην καύση λίπους. Μια ώρα SUP αρκεί για να κάψεις 444 θερμίδες.

5) Πεζοπορία

Η πεζοπορία είναι μια ιδανική μορφή άσκησης αν θες να πάρεις βιταμίνη D και αν αγαπάς το περπάτημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς μπορείς να κάψεις μέχρι και 370 θερμίδες περπατώντας στα αγαπημένα σου σημεία.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!