Γυμναστική με λάστιχο για γράμμωση στα πόδια
Γυμναστική με λάστιχο για γράμμωση στα πόδια


Τα γυμνασμένα πόδια και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί βρίσκονται πάντα στα winter resolutions μας (και στα new year ενίοτε) σχεδόν ποτέ όμως δεν καταφέρνουμε να τα κάνουμε πράξη. Κάτι η κούραση της δουλειάς, κάτι ο κορονοϊός που φέτος δε λέει να μας αφήσει σε ησυχία, να δεις που πάλι δεν θα καταφέρουμε να γίνουμε Kayla Itsines. Συνήθως αποδίδουμε την αδυναμία του να γυμναστούμε στη κούραση, όμως η αλήθεια είναι πως μερικές φορές βαριόμαστε και λιγάκι.

Τα πράγματα γίνονται λιγάκι πιο εύκολα όταν υπάρχει η δυνατότητα της γυμναστικής στο σπίτι. Τότε όλα είναι καλύτερα αφού δεν χρειάζεται να βγούμε και να περπατήσουμε ή να φάμε την κίνηση μέχρι το γυμναστήριο, και έτσι υπάρχει και μεγαλύτερη διάθεση.

Κι επειδή η αλήθεια είναι πως τα έχουμε φορτώσει λίγο στον κόκορα αυτό το διάστημα, είπαμε σήμερα να ξεκινήσουμε ξανά. Ναι είναι στη μέση της εβδομάδας, αλλά καθόλου δεν μας πειράζει. Εμείς βρήκαμε πως θα γυμνάσουμε πόδια και κορμό στο σπίτι εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι βάλεις το κολάν και τα αθλητικά σου.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις ένα χαλάκι γυμναστικής, αλλά κι ένα λάστιχο που χρησιμοποιούμε σε ασκήσεις ποδιών για πιο έντονα αποτελέσματα.

Στη συνέχεια απλά πάτησε το play στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 


Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!