3 ασκήσεις αρκούν για να αποκτήσεις γυμνασμένα χέρια
3 ασκήσεις αρκούν για να αποκτήσεις γυμνασμένα χέρια


Στο σημερινό άρθρο θα επικεντρωθούμε σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, που ενοχλεί τους περισσότερους από εμάς και είναι τα χέρια. Και γιατί συγκεκριμένα εκεί;

Γιατί τα μπράτσα είναι ένα μέρος του σώματος που γυμνάζεται πιο δύσκολα και όχι τόσο συχνά, με αποτέλεσμα όσο περνάνε τα χρόνια να χαλαρώνουν όλο και περισσότερο. Όμως μην απελπίζεστε γιατί παρακάτω θα μάθετε πώς θα αποκτήσετε γραμμωμένα χέρια.

Ασχοληθείτε με το χορό. Μπορεί να σας ακούγεται περίεργο, όμως ο χορός θα σας βοηθήσει να αποβάλετε το λίπος από τα χέρια. Αυτό συμβαίνει γιατί καθώς χορεύετε κουνάτε συνέχεια τα χέρια σας χωρίς να το συνειδητοποιείτε.

Κάντε push-ups. Λυγίστε τα γόνατα σας και αρχίστε να κάνετε push-ups, για να τονώσετε τα χέρια και να αποκτήσετε μυώδη μπράτσα. Μπορεί να μην αγαπάτε ιδιαίτερα αυτή την άσκηση, όμως εάν την υιοθετήσετε θα παρατηρήσετε μεγάλη διαφορά. Καλό είναι να ξεκινήσετε με μικρές επαναλήψεις και σιγά σιγά να αυξάνετε το νούμερο μέχρι να κάνετε 30 ή και περισσότερα push-ups τη φορά.

Τελευταία άσκηση για μυώδη χέρια είναι η γιόγκα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχουν πολλές κινήσεις στη γιόγκα, που γυμνάζουν τα χέρια σας, ιδίως τους βραχίονες. Μην φοβάστε να της δώσετε μια ευκαιρία. Και δεν χρειάζεται να ενταχθείτε σε τάξη για γιόγκα, εάν δεν το επιθυμείτε, διότι υπάρχουν DVD για αρχάριους που σας δείχνουν ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!