Πώς θα βρεις χρόνο για να γυμναστείς;
Πώς θα βρεις χρόνο για να γυμναστείς;


Λέτε ότι έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε, όμως όλο κάτι γίνεται και δεν προλαβαίνετε. Μήπως απλά δεν το έχετε πάρει πραγματικά απόφαση και ψάχνετε δικαιολογίες να το αποφύγετε;

*Επιλέξτε το είδος άσκησης που ταιριάζει καλύτερα στα γούστα σας. Δεν ταιριάζουν όλα σε όλους, οπότε αν δε βρείτε κάτι που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον, είναι δεδομένο ότι θα αποφεύγετε να ασκηθείτε.

*Με τόσες υποχρεώσεις που έχετε στην καθημερινότητά σας, είναι άτοπο να περιμένετε να βρείτε άπλετο χρόνο για να γυμναστείτε. Ακόμα λοιπόν και λίγα λεπτά να ξεκλέψετε σε καθημερινή βάση, είναι καλύτερο από το τίποτα. Ένας μίνι προγραμματισμός θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

*Αφήστε για άλλη μέρα δουλειές και υποχρεώσεις που αντικειμενικά μπορούν να περιμένουν και πηγαίνετε έστω για περπάτημα. Αν είσαστε εργαζόμενη μητέρα, φροντίστε να έχετε μαζί σας τα ρούχα της προπόνησης για να πάτε απευθείας μετά το σχόλασμα. Να είσαστε σίγουρη πως αν γυρίσετε στο σπίτι είτε θα βαρεθείτε να ξαναβγείτε, είτε θα μπλέξετε με δουλειές και θα περάσει η ώρα!

*Μια ακόμα πρακτική ιδέα είναι να βρείτε από κοινού με τη φίλη σας μια δραστηριότητα. Έτσι, θα προγραμματίζετε καλύτερα το χρόνο σας και δε θα επιτρέπει η μια στην άλλη να βρίσκει άλλοθι για να μην αθληθεί.

Πηγή: mother.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!