Τα σωστά squats για να βγεις στην παραλία
Τα σωστά squats για να βγεις στην παραλία


Η παραλία μας βλέπει πλέον πολύ συχνά και τα μαγιό φροντίζουν να αναδείξουν το σώμα μας με τον καλύτερο τρόπο. Γι’ αυτό, όμως, η ανάγκη του να έχουμε ένα πιο γυμνασμένο και σμιλευμένο σώμα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και, ειδικά τα πόδια και οι γλουτοί έχουν τώρα την τιμητική τους. Τα squats είναι η τέλεια άσκηση που θα μπορέσει να γυμνάσει αυτές τις περιοχές, αλλά μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στον σωστό τρόπο εκτέλεσής τους για να υπάρχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα στον συντομότερο χρόνο.

Τι πρέπει να προσέξεις; Δες αναλυτικά:

Η στάση του σώματος: Η στάση του σώματός σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τα πόδια πρέπει να κοιτούν μπροστά, στην απόσταση των ώμων, ενώ τα δάχτυλα πρέπει να κοιτούν ελαφρώς προς τα έξω.

Το βάρος του σώματος: Το βάρος του σώματός σου δεν πρέπει να πέφτει στο μπροστινό του μέρος -παρά το πόσο πιο εύκολα μπορεί να σου βγει-, αλλά στις φτέρνες. Έτσι, θα γυμναστούν σωστά οι περιοχές που θες και θα στηριχθεί πιο σωστά το σώμα σου.

Τα γόνατα: Για να προστατεύσεις τα γόνατά σου από πιθανούς τραυματισμούς και να στοχεύσεις σωστά στους γλουτούς, πρέπει να έχεις στον νου σου αυτά να μην στρέφονται ποτέ προς τα μέσα. Έχε στο μυαλό σου, επίσης, ότι τα γόνατα δεν πρέπει να εκτείνονται πιο μπροστά από τις πατούσες.

 

 

Πηγή: queen.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!