4 χτενίσματα για τη γυμναστική
4 χτενίσματα για τη γυμναστική


Το αιώνιο πρόβλημα των γυναικών που γυμνάζονται δεν είναι τα βάρη και οι ατέλειωτες ώρες στο διάδρομο, αλλά τα εκνευριστικά τουφάκια των μαλλιών. Όλες νευριάζουμε όταν διακόπτουμε διαρκώς τις ασκήσεις μας για να μαζέψουμε ξανά και ξανά τα μαλλιά και τις τρίχες από το πρόσωπο μας, για να καταλήξουμε μετά από λίγα λεπτά στην ίδια κατάσταση. Μπορεί το λαστιχάκι των μαλλιών σου να είναι λεπτό και να έχει χαλαρώσει, αλλά εσύ χρειάζεσαι σταθερότητα εκτός από το αξεσουάρ και στο ίδιο το χτένισμα σου.

Η πρώτη και σωτήρια λύση είναι η κλασική αλογοουρά. Μια σφιχτή κοτσίδα κρατάει πίσω όλα τα μαλλιά, αρκεί να έχετε το κατάλληλο κοκκαλάκι για να τα κρατήσει ανάλογα με τον όγκο και το βάρος τους. Αν πάλι ανήκετε στις γυναίκες που έχουν φράτζα ή μικροσκοπικές αφέλιες τότε θα αναγκαστείτε να φορέσετε και μια κορδέλα μαζί, ώστε να τα κρατάει μακριά από το πρόσωπό σας.

Η δεύτερη πιο γνωστή διαφυγή είναι οι γαλλικές πλεξούδες. Προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα στα μαλλιά σας, γιατί ξεκινούν από την κορυφή του κεφαλιού σας και ακινητοποιούν κάθε τριχάκι που προσπαθεί να δραπετεύσει.

Μπορείτε μάλιστα να κρατήσετε τις πλεξούδες μέχρι το τέλος του μήκους των μαλλιών σας, ειδάλλως μπορείτε να τις σταματήσετε στην αρχή του αυχένα και να δέσετε δυο ωραιότατες μικρές κοτσίδες.

Η ιδέα της ενιαίας γαλλικής πλεξούδας είναι ιδανική λύση για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Μαζεύουν κατευθείαν κάθε τρίχα και τις κρατούν σταθερές και δεμένες τη μια γύρω από την άλλη.

Τα μικρά μέσι μπανς που θυμίζουν κεφτεδάκια πάνω στο κεφάλι είναι μια από τις τελευταίες λατρείες των γυναικών στα χτενίσματα. Θα απογειώσετε το στυλ σας ακόμη κι αν πρέπει να πάτε στο γυμναστήριο κι όχι κάπου έξω, εάν πλέξετε δυο ανάποδες γαλλικές πλεξούδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και τελειώσετε το χτένισμα σας με τα δυο μικρά μέσι μπανς στην κορυφή.

Πηγή: imommy.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!