Με αυτές τις 3 ασκήσεις θα κάψετε το λίπος σε μισή ώρα!
Με αυτές τις 3 ασκήσεις θα κάψετε το λίπος σε μισή ώρα!


Ποια είναι η αποτελεσματικότερη άσκηση για να χάσετε το περιττό λίπος εύκολα και γρήγορα;

Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας. Δεν υπάρχουν μαγικές τροφές που θα εξαφανίσουν το λίπος και τα περιττά κιλά. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να κάψετε το περιττό λίπος και να τονώσετε το σώμα σας είναι η σωματική δραστηριότητα.

Όλοι έχουμε βρεθεί στο δίλημμα της επιλογής ενός τρόπου άσκησης. Να ξεκινήσουμε να περπατάμε ή μήπως να τρέξουμε μερικούς γύρους στο γήπεδο; Να πάμε στο γυμναστήριο και να κάνουμε βάρη ή να προτιμήσουμε το πρόγραμμα αερόβιας άσκησης; Η τελική επιλογή είναι συνήθως αυτό που σας αρέσει περισσότερο και αυτό που σας βολεύει. Ωστόσο παρακάτω θα σας δείξουμε μερικές ασκήσεις για να κάψετε το λίπος σε μόλις 30 λεπτά.

Σπριντ

Ξεχάστε το τρέξιμο στο διάδρομο και δοκιμάστε το σπριντ 100 ή περισσότερων μέτρων ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Κάθε 100 μέτρα κάντε διάλειμμα για λίγα λεπτά και μετά ξανακάντε σπριντ ανάλογα με τις αντοχές σας.

Γιόγκα

Η γιόγκα είναι επίσης μια καλή επιλογή εάν θέλετε να χάσετε λίπος κυρίως γύρω από την κοιλιά. Κάνοντας γιόγκα δεν καταπονείτε τις αρθρώσεις σας, δυναμώνετε τη μυϊκή σας μάζα, ενώ μπορείτε να κάψετε πάνω από 400 θερμίδες την ώρα. Επιπλέον έρευνες έχουν δείξει ότι η γιόγκα βοηθάει στη μείωση της κορτιζόλης, τη ορμόνης του στρες, μειώνοντας έτσι την αποθήκευση του λίπους στην κοιλιακή χώρα.

CrossFit

Το CrossFit είναι μία γυμναστική υψηλής έντασης και σας βοηθάει να κάψετε λίπος σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι προπονήσεις αλλάζουν καθημερινά και αποτελούνται από λειτουργικές κινήσεις που εκτελούνται με τη μέγιστη δυνατή ένταση. Κριτήριο για την ολοκλήρωση μίας άσκησης είναι τόσο ο χρόνος όσο και ο αριθμός των επαναλήψεων. Ωστόσο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτές οι ασκήσεις δεν είναι για όλους. Αφορά ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας με την καρδιά τους, με τους μύες τους και γενικότερα ο οργανισμός τους είναι υγιής και μπορεί να ανταπεξέλθει σε ασκήσεις υψηλής έντασης.

Και για το τέλος αφήσαμε την αγαπημένη μας σανίδα

Η συγκεκριμένη άσκηση μας βοηθάει να κάψουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το σωματικό λίπος, ενώ ταυτόχρονα εστιάζει στην εξάσκηση κυρίως των κοιλιακών μυών αλλά και άλλων μυϊκών ομάδων του σώματος. Μπορούμε να πούμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για απώλεια βάρους. Για να δείτε τα αποτελέσματα το μόνο που χρειάζεστε είναι η θέληση να μην εγκαταλείψετε. Πρέπει να κάνετε αυτή την άσκηση κάθε μέρα, τουλάχιστον μία φορά, για αρκετά λεπτά, έτσι ώστε να ενεργοποιήσετε πολλές μυϊκές ομάδες αποκτώντας δυνατότερη πλάτη, γυμνασμένους γλουτούς, επίπεδους κοιλιακούς και καλλίγραμμους μηρούς. 

 

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!