Detox scrub σώματος
Detox scrub σώματος


Μετά το Πάσχα χρειάζεσαι -εκτός από διατροφική αποτοξίνωση- και μια beauty αποτοξίνωση με scrub σώματος.

Είσαι σκασμένη από το πασχαλινό τραπέζι. Το ξέρω! Αν έφαγες αρνάκι στη σούβλα και κατσικάκι, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, πατάτες, σαλάτες κι όλα τα συνοδευτικά λογικά ακόμα ξυπνάς και πίνεις τη μία σόδα μετά την άλλη. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Καλά έκανες και το απόλαυσες και δεν χρειάζεται να τρελαίνεσαι με τις θερμίδες και τις τοξίνες που συγκεντρώθηκαν στον οργανισμό σου.

Σιγά-σιγά θα τα αποβάλεις όλα αυτά. Και με detox συνταγές και smoothies, αλλά και με detox scrubs. Και για αυτό ακριβώς θα μιλήσουμε σήμερα. Για το πώς με ένα scrub σώματος θα αποβάλεις τις τοξίνες, θα βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να «αναπνεύσει» και συγχρόνως θα καταπολεμήσεις την κατακράτηση υγρών και την κυτταρίτιδα.

Το DIY scrub σώματος για αποτοξίνωση
Τα υλικά που θα χρειαστείς για το αποτοξινωτικό scrub σώματος είναι τα εξής:

¾ κούπας λάδι καρύδας

1 κούπα αλάτι

1 κούπα ζάχαρη

10 σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σου

2 κουταλιές μέλι

Λιώσε το λάδι καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων. Πρόσθεσε το μέλι, το αλάτι, τη ζάχαρη και τα αιθέρια έλαια και ανακάτεψε καλά μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί. Μπες στο μπάνιο, ρίξε στο σώμα σου νερό και άπλωσε το scrub στην επιδερμίδα από την κορυφή ως τα νύχια. Κάνε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα με έμφαση στους γλουτούς και στην κοιλιά, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, να φύγουν οι τοξίνες και η κυτταρίτιδα και να λάμψει ξανά το δέρμα σου.

Καλή απόλαυση και chill!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!