Η αλόη στην υπηρεσία των μαλλιών!
Η αλόη στην υπηρεσία των μαλλιών!


Πώς να χρησιμοποιείσετε την aloe vera για λαμπερά και υγιή μαλλιά

Η αλόη είναι από τα πλέον γνωστά φυτά παγκοσμίως, διάσημη για τη θρεπτική της αξία όσο και τις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να ενδυναμώσετε τα μαλλιά σας με την αλόη;

Άλλωστε, εδώ και αιώνες, το φυσικό εκχύλισμα χρησιμοποιείται για την ενυδάτωση του σώματος και του προσώπου. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε νερό, αντιοξειδωτικά και βασικά μέταλλα απορροφάται τέλεια από το δέρμα αλλά και από το τριχωτό, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα.

H χημικός Κοσμητολόγος, Tonya Lane, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η αλόη είναι ιδανική για τα μαλλιά καθώς βοηθά την τρίχα να διατηρήσει την υγρασία της. Η ίδια προσθέτει ότι η αλόη περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και μέταλλα που είναι απαραίτητα για τα μαλλιά μας και τα κάνουν να δείχνουν πιο λαμπερά.

Αν θέλετε και εσείς να δείτε τα μαλλιά σας πιο υγιή από ποτέ, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια DIY συνταγή που θα τα αναζωογονήσει σε βάθος.

Τι θα χρειαστείτε;

Υλικά:

κουταλιές της σούπας ζελέ αλόη βέρα
κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας

Διαδικασία:

Τοποθετήστε την αλόη βέρα σε ένα δοχείο και ανακατέψτε τη με το έλαιο καρύδας ώστε να αναμειχθούν καλά.

Χωρίστε τα μαλλιά σας σε διάφορα μέρη και απλώστε τη θεραπεία από τις ρίζες ως τις άκρες. Αφήστε το να δράσει για περίπου μισή ώρα και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

Μπορείτε να εφαρμόσετε τη συγκεκριμένη θεραπεία δύο φορές την εβδομάδα και θα διαπιστώσετε ότι η ποιότητα της τρίχας θα αλλάξει ριζικά.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!