Φτιάξε αλογοουρά με όγκο
Φτιάξε αλογοουρά με όγκο


Το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού!

Από την αρχή της καραντίνας μέχρι και σήμερα το TikTok έχει εξελιχθεί στο πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το οποίο λανσάρονται τάσεις. Τάσεις της μόδας και της ομορφιάς.

Ειδικά στο κομμάτι της ομορφιάς πάντως, έχουν επικρατήσει πανηγυρικά τα hacks στα μαλλιά. Videos για το πώς να κάνεις μόνη σου curtain bangs, μπούκλες χωρίς εργαλεία θερμότητας και χίλια δυο ακόμη έχουν γίνει viral.

Το νέο hack που… ήρθε για να μείνει
Τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που δείχνει πώς μπορείς να δώσεις όγκο στην αλογοουρά σου έχει γίνει ανάρπαστο.

Όχι! Δεν πρόκειται για κάποια περίπλοκη τεχνική, ούτε και θα χρειαστείς εργαλεία hairstyling για να πετύχεις αυτό το χτένισμα.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα scrunchie και… την κίνηση που κάνει στο βίντεο η TikToker.

 

.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις μια ψηλή αλογοουρά, αλλά… πριν σταθεροποιήσεις το scrunchie να χωρίσεις το ponytail σου σε δύο μέρη. Θα πιάσεις το ένα μέρος και θα περάσεις το λαστιχάκι από πάνω του, ώστε το άλλο να πέσει από πάνω και να δημιουργηθεί όγκος. Πανεύκολο δεν είναι;

Αλογοουρά- Το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα
Και πού δεν μπορείς να πας με μια περιποιημένη αλογοουρά το καλοκαίρι; Σε έναν γάμο και μια βάφτιση, σε ένα επίσημο τραπέζι ή για ποτό με τις φίλες σου. Για shopping με τις κολλητές σου ή ακόμα και στην παραλία.

Πάρε και λίγη έμπνευση για αλογοουρές από την Κατερίνα Καινούργιου!
Βέβαια, στην κάθε περίπτωση θα κάνεις και μια διαφορετική αλογοουρά. Σε πιο επίσημες περιστάσεις θα κάνεις ένα sleek ή volumed ponytail, ενώ για τις casual εμφανίσεις σου είναι μια χαρά οι messy αλογοουρές.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!