DIY κραγιόν
DIY κραγιόν


Είναι το beauty item, που δε λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μας. Όλες έχουμε ένα (και δύο μη σου πω) κραγιόν πεταμένο σε κάθε τσάντα για τις περιπτώσεις… έκτακτης ανάγκης. Είναι αυτό, που σχεδόν πάντα έρχεται πρώτο στη λίστα με τα πιο χρήσιμα και απαραίτητα καλλυντικά προϊόντα μιας γυναίκας. Άλλωστε, με ένα και μόνο κραγιόν σε έντονη απόχρωση μπορείς να δώσεις χρώμα και υγεία στο πρόσωπό σου.

Δε γίνεται, όμως, κάθε νέο χρώμα και νέο brand που κυκλοφορεί να το έχουμε… στο νεσεσέρ μας. Θα ξεφύγουμε πολύ από το budget μας, πόσο μάλλον τώρα που είναι επιβαρυμένο λόγω της προετοιμασίας των καλοκαιρινών μας διακοπών. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν;

Θα δημιουργήσεις μόνη σου και πανεύκολα ένα λαχταριστό και τρομερά ενυδατικό κραγιόν σε έντονη, κερασί απόχρωση.

Θα χρειαστείς:

-1 κουταλιά της σούπας έλαιο καρύδας

-1 χούφτα μούρα

Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Αρχικά, πλένεις καλά τα μούρα και τα αφήνεις να στραγγίσουν, ώστε να είναι εντελώς στεγνά. Στη συνέχεια, λιώνεις καλά το λάδι καρύδας μέσα σε μια κατσαρόλα και τέλος αναμειγνύεις τα δύο υλικά ανακατεύοντάς τα καλά. Το κραγιόν σου είναι έτοιμο!

Εναλλακτικά, αντί για μούρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά τον ίδιο τρόπο και παντζάρια. Το μόνο, όμως, που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το συγκεκριμένο DIY κραγιόν πρέπει να το χρησιμοποιήσεις άμεσα, γιατί αν το αφήσεις για ώρες ή και για μέρες χαλάει σχετικά γρήγορα ή λιώνει από τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!