3 tips για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου
3 tips για να οργανώσεις τη ντουλάπα σου


Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτήν την γενική εκκαθάριση στην γκαρνταρόμπα μας που μεταθέτουμε από σεζόν σε σεζόν λέγοντας μονίμως πως δεν έχουμε χρόνο; 

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να το κάνεις είναι εύκολα, γρήγορα και απλά και στα αναλύουμε παρακάτω. Εσύ αρκεί να βάλεις τη θετική σου αύρα, να ανασύρεις από τα συρτάρια σου 2 μεγάλες οικολογικές, υφασμάτινες τσάντες (η «εκκαθάριση» που λέγαμε παραπάνω) και να προετοιμαστείς να αποχωριστείς ό,τι δεν φοράς δίνοντας προτεραιότητά και ρόλο πρωταγωνιστή, σε fashion items που θα αναβαθμίσουν και θα εξελίξουν το στυλ σου. Καλή επιτυχία!

*Ξεκίνησε τον διαχωρισμό των ρούχων σου σε είδος αλλά και βαθμό πρακτικότητας. Δηλαδή προφανώς κατηγοριοποίησε όλα τα παντελόνια μαζί αλλά βάλε πρώτα αυτά που φοράς πιο συχνά. Για να το κάνεις αυτό σημαίνει πως σε βολεύουν περισσότερο και δεν υπάρχει λόγος να τα «καταχωνιάσεις» κάπου ανάμεσα σε κομμάτια που φοράς σπάνια.

*Κάνε εκκαθάριση. Αλλά όταν λέμε «εκκαθάριση» το εννοούμε! Αποφάσισε να απομακρύνεις από το χώρο σου και να δωρίσεις σε οργανισμούς και ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη όλα εκείνα τα ρούχα που κρατάς «μήπως τα χρειαστείς κάποια στιγμή». Αν αυτή η στιγμή δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα, δεν θα έρθει ποτέ, αντιθέτως σε κάποιους συνανθρώπους μας μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα όλα αυτά τα πράγματα που βρίσκονται θαμμένα στα άδυτα της ντουλάπας μας.

*Να διπλώνεις, και όχι να κρεμάς, όσο ρούχα δεν είναι ευαίσθητα και δεν τσαλακώνονται εύκολα. Ως γνωστόν τα διπλωμένα ρούχα πιάνουν πολύ λιγότερο χώρο από αυτά που έχεις στις κρεμάστρες πράγμα που σου επιτρέπει να τακτοποιήσεις μέσα στην ντουλάπα σου ακόμα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!