7+1 αποκριάτικες στολές για μωρά
7+1 αποκριάτικες στολές για μωρά


 

 

 

Η στολή-ψιψίνα είναι πάντα αγαπητή ειδικά από τα κοριτσάκια που ήδη από πολύ μικρή ηλικία προσπαθούν να μιμηθούν το νιαούρισμα της. Μια στολή σε πολλές παραλλαγές !! Σε αυτήν τη φωτό ένα μαύρο κολάν και ένα γούνινο μαύρο-ροζ κορμάκι συνθέτουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα

 

 

 

 

Baby-Μπαλαρίνα! Χωρίς το καθιερωμένο ροζ τούλι αλλά φτιαγμένη από ένα ροζ σατέν φορεματάκι και μια κορδέλα στα μαλλιά και η δική σας μικρή μπαλαρίνα είναι έτοιμη! Μια στολή που κάνει τα κοριτσάκια να χαμογελούν και να προσπαθούν να λικνιστουν σαν πραγματικές μπαλαρίνες!

 

 

 

 

 

 

Τα κινούμενα σχέδια με την φραουλίτσα είναι από τα αγαπημένα των παιδιών! Άλλη μια στολή ειδικά φτιαγμένη για τα κοριτσάκια με το έντονο ροζ της φράουλας  και με τα πράσινα φυλλαράκια γύρω από τον λαιμό να κυριαρχούν!

 

 

 

 

 

Τόσο γλυκιά αγελαδίτσα αποκλείεται να έχετε δει! Μια πολύ όμορφη στολή, unisex, που λόγο συγκεκριμένου χρωματισμού σαφώς είναι δύσκολο να την φτιάξετε μόνη σας! Αναζητήστε την σε εποχιακά καταστήματα με αποκριάτικες στολές και εντυπωσιάστε με την επιλογή σας!

 

 

 

 

 

Baby-χταπόδι! Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ πρωτότυπη στολή. Σίγουρα το μωράκι σας και οι φιλοι σας θα εντυπωσιαστούν! Φυσικά ενδείκνυται για μωράκια που ακόμη δεν περπατούν μιας και τα πλοκάμια, σε αντίθετη περίπτωση, θα τα δυσκολεύουν στην κίνηση τους!

 

 

 

 

 

Το μελισσάκι απευθύνεται και σε αγοράκια και σε κοριτσάκια! Στη φωτό η στολή αφορά κυρίως μωράκια μέχρι ενός έτους! Μπορείτε να βάλετε και εσείς το χεράκι σας και να φτιάξετε τη στολή με ένα κιτρινόμαυρο κορμάκι, με υφασμάτινα φτερά και ένα σκουφάκι ασορτί!

 

 

 

 

 

Στολή-πρόβατο! Άλλη μια πρωτότυπη στολή  που εντυπωσιάζει. Εμείς θα σας προτείναμε να προσθέσετε και ένα καλσονάκι στο μωράκι σας σε ροζ η εκρού χρωματισμό! Κατά τα άλλα πρόκειται για μια πολύ ζεστή στολή την οποία μπορείται να συνδυάσεται και με ένα ζιπουνάκι από μέσα!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στολή-δεινόσαρος. Το έντονο πράσινο χρώμα  τα απαραίτητα αξεσουάρ (στην ουρίτσα, την πλάτη και το κεφάλι) κάνουν τη στολή ιδιαίτερα ξεχωριστή. Πρόκειται για μια ενδυμασία που απευθύνεται κυρίως σε αγοράκια μιας και τα κοριτσάκια δεν δείχνουν συνήθως ενδιαφέρον για τέτοιες στολές.

 

Πηγή: all4mama.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!