DIY serum για τα φρύδια
DIY serum για τα φρύδια


Cara Delevingne, Lily Collins, Lucy Hale, Taylor Hill, Audrey Hepburn – Εκτός του ότι όλες οι προαναφερθείσες διάσημες είναι από τις αγαπημένες μου, έχουν ένα ακόμη κοινό: τα πυκνά, γεμάτα φρύδια τους.

Αν ανήκετε σε εκείνες τις κοπέλες που στα 90s και στις αρχές των 00s βγάζατε σχεδόν εμμονικά τα φρύδια σας, αντιγράφοντας την Kate Moss, τότε μάλλον τώρα το ζήτημα αυτό σας «πονάει».

Το πρόβλημα ξεκινάει στο γεγονός πως πολλές φορές οι τρίχες που αφαιρούνται από τα φρύδια δεν ξαναβγαίνουν (μα γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο με την τριχοφυΐα του σώματος;), με αποτέλεσμα να χαλάει το σχήμα.

Εσάς λοιπόν που θέλετε τα φρύδια σας να αποκτήσουν την αίγλη του παρελθόντος και εσάς που θέλετε να τα δυναμώσετε λίγο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το παρακάτω DIY λαδάκι που θα δείτε παρακάτω.

Θα χρειαστείτε:

Καστορέλαιο

Λάδι καρύδας

Λάδι αβοκάντο

Ένα μικρό container

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε μία κουταλιά της σούπας καστορέλαιο, μία κουταλιά του γλυκού λάδι καρύδας και 1-2 σταγόνες λαδιού αβοκάντο. Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές, το βάζετε στο container και αποθηκεύετε μέσα στο ψυγείο.

Πώς χρησιμοποιείται:

Κάθε βράδυ, βουτάτε μέσα στο μείγμα μία μπατονέτα –ή ακόμα καλύτερα ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα- και απλώνετε στα φρύδια σας, καλύπτοντας κάθε τριχούλα από τη ρίζα μέχρι την άκρη.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!