Έτσι θα καθαρίζετε τα πινέλα σας στο πι και φι
Έτσι θα καθαρίζετε τα πινέλα σας στο πι και φι


Σίγουρα ξέρετε πως πρέπει να φοράτε καθημερινά αντηλιακό και να μην κοιμάστε ποτέ με μακιγιάζ, σωστά; Αν όχι, να σας πούμε πως αυτά τα δύο –εντάξει, μαζί με την ενυδάτωση- είναι το Α και το Ω για να έχετε πάντα υγιές και λαμπερό δέρμα. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που πρέπει να κάνετε και ίσως το ξεχνάτε. Αναφερόμαστε στα πινέλα και σφουγγαράκια του μακιγιάζ σας και την καθαριότητά τους. Πιστέψτε μας, αν μπορούσατε να δείτε με γυμνό μάτι πόσα μικρόβια έχουν πάνω τα πινέλα σας αφού τα χρησιμοποιήσατε, τότε θα τα πλένατε καθημερινά.

Αν το καθημερινό πλύσιμο όλων των πινέλων σας φαίνεται ανέφικτο, προσπαθήστε να το κάνετε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά σε εκείνα που χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Εκτός φυσικά αν θέλετε να περάσουν όλα αυτά τα βακτήρια στο πρόσωπό σας και –στην καλύτερη- να βγάλετε σπυράκια.

Τρομάξατε; Καλώς, αυτός ήταν ο σκοπός μας, έχοντας όμως πάντα στο νου μας το καλό της επιδερμίδας σας. Για να κάνετε τη διαδικασία γρήγορα και αποτελεσματικά, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε ένα makeup brush scrubber –στην αγορά κυκλοφορούν πολλά- και ένα καθαριστικό υγρό. Ο δίσκος αυτός καθαρισμού θα παγιδεύει το μακιγιάζ και κάθε είδους ρύπους που έχει πάνω του το πινέλο, αφήνοντάς το πεντακάθαρο μέσα σε δευτερόλεπτα.

Σας το εγγυόμαστε, δεν είναι δύσκολο και το πρόσωπό σας θα σας ευγνωμονεί.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!