DIY μάσκα προσώπου με χαμομήλι
DIY μάσκα προσώπου με χαμομήλι


Δοκίμασε τη μάσκα αυτή και θα μας θυμηθείς!

Αν τελευταία έχεις ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα του προσώπου σου με τα πολλά προϊόντα μακιγιάζ που εφαρμόζεις, ήρθε η ώρα να το καθαρίσεις και να το αποτοξινώσεις με την πιο εύκολη DIY μάσκα προσώπου.

Θα χρειαστείς 1 φακελάκι χαμομήλι, 1 κουταλιά της σούπας βρώμη (σε σκόνη), 2 κουταλιές της σούπας μέλι, 2-3 σταγόνες αμυγδαλέλαιο. Κι αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να κάνουν αυτά τα υλικά στο πρόσωπό σου θα σου πούμε θαύματα.

Πως θα την κάνεις; Κόψε το φακελάκι στη μέση και άδειασε το χαμομήλι σε ένα μπολ. Πρόσθεσε τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Άπλωσε την μάσκα με κυκλικές κινήσεις ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου και άφησε την να δράσει για 15 λεπτά. Μετά, ξέβγαλε το πρόσωπό σου με κρύο νερό και σκούπισέ το ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Το χαμομήλι είναι γνωστό για τα φλαβονοειδή που διαθέτει και κυρίως για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες κατά του σχηματισμού ελευθέρων ριζών, που συμβάλλουν στη διαδικασία της γήρανσης. Παράλληλα, οι θαυματουργές του ιδιότητες εντοπίζονται και στην εμφάνιση σπυριών, γιατί οι ζεστές κομπρέσες με αφέψημα χαμομηλιού μπορούν να καταπραΰνουν κάθε δερματικό πρόβλημα.

Δοκίμασέ την και θα μας θυμηθείς!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!