DIY lifting προσώπου!
DIY lifting προσώπου!


Μυστικά αλλά... απλά βήματα για να κάνεις το πρόσωπό σου ακόμη πιο νεανικό. 

Κάθε πρωί που ξυπνάς και κάθε φορά που εφαρμόζεις την αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα  στο πρόσωπό σου, μη ξεχνάς να κάνεις τις παρακάτω ασκήσεις που σου συστήνουμε. Έτσι θα καταφέρεις να τονώσεις την μικροκυκλοφορία στο πρόσωπό σου και θα ανακαλύψεις σύντομα  τη διαφορά αν δεν αμελείς τη διαδικασία και την ακολουθείς συστηματικά. Η επιδερμίδα σου θα γίνει πιο σφριγηλή και θα σου προσφέρει το εφέ lifting.

1η άσκηση: Γλιστράς απαλά τις παλάμες σου από το λαιμό προς τα μάγουλα, με ανοδικές και μόνο κινήσεις, σαν να θέλεις να σηκώσεις το δέρμα χαϊδεύοντάς το. Επανέλαβε 6-10 φορές.

2η άσκηση: Με την άκρη των δαχτύλων κάνε ελαφρά χτυπηματάκια στα πλάγια της μύτης, γύρω από το οστό του ματιού και κατά μήκος του σαγονιού για 15-20΄΄.

3η άσκηση: Ενώνεις τους αντίχειρες κάτω από το πιγούνι, εκεί που σχηματίζεται το διπλοσάγονο. Κάνε ελαφρύ μασάζ κινώντας κυκλικά τα δάχτυλα για 15-20 δευτερόλεπτα.

4η άσκηση: Τσίμπα με ήπιες κινήσεις των δαχτύλων τα μάγουλα, τραβώντας τα απαλά προς τα έξω. Επανέλαβε 6-10 φορές.

5η άσκηση: Άνοιξε το στόμα και τα μάτια όσο μπορείς περισσότερο, σαν να βγάζεις μια κραυγή χωρίς ήχο. Διατήρησε τη σύσπαση για περίπου 5''. Επανέλαβε 5 φορές.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!