Γυναικολογική - Μαιευτική Kλινική «Μητέρα και Παιδί» - Αφιέρωμα
Γυναικολογική - Μαιευτική Kλινική «Μητέρα και Παιδί» - Αφιέρωμα


Το Ιατρικό Κέντρο «Μητέρα και Παιδί» εδώ και 30 χρόνια λειτουργεί σαν η μεγαλύτερη ιδιωτική μαιευτική και γυναικολογική κλινική στην Κύπρο, πάντα δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα, όσο και στην παροχή κορυφαίας ιατρικής υπηρεσίας, για να διασφαλίσει ότι η εμπειρία του τοκετού θα μένει αξέχαστη στη ζωή του κάθε ζευγαριού.

Σε νέα εποχή πλέον εισέρχεται το Ιατρικό Κέντρο «Μητέρα και Παιδί» , αφού πρόσφατα ανακαινίστηκε με πλήρως εξοπλισμένα και τελευταίας τεχνολογίας χειρουργεία, αίθουσες τοκετού και νεογνών, δωμάτια ασθενών και σουίτες, εγκαταστάσεις παρακολούθησης μωρού, καλωδιακή τηλεόραση,  internet, κτλ.

Ενδυνάμωση της ιατρικής ομάδας, με την επιστροφή του Δρ. Αναστασίου να ενισχύει την πολύπειρη ομάδα του Δρ. Παπαπέτρου, της Δρ. Ελισσαίου, Δρ. Πίπη, Δρ. Βαρναβίδη και Δρ. Παντέχη. Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζουν οι Δρ. Ελισσαίου και Δρ.Πίπη, το πρόγραμμα προγεννητικού ελέγχου με τα υπερηχογραφήματα 1ου, 2ου και 3ου τριμήνου.

Μια καινούργια διάσταση μας δίνουν τα επισκεπτόμενα μέλη της ιατρικής μας ομάδας. Ο Καθηγητής Δρ. Άρης Παπαγεωργίου (γιος του αείμνηστου ιδρυτή της κλινικής Δρ. Γιαννάκη Παπαγεωργίου), από το νοσοκομείο St. Georges και Διδάκτορας στον Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ειδικεύετε στην εμβρυϊκή ιατρική, με ειδικό ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του εμβρύου, προεκλαμψία και στο προγεννητικό υπερηχογράφημα. Ο Δρ. Σταυρούλης, μαιευτήρας και γυναικολόγος με ειδικότητα σε θέματα και γονιμότητας (IVF), καθώς επίσης και υποστηρικτής της φυσικής μητρότητας.

Από γυναικολογικής πλευράς έχουμε την τιμή να έχουμε σαν επισκεπτόμενο μέλος της ιατρικής μας ομάδας τον Καθηγητή Δρ. Καβαλλάρη, επικεφαλής του τμήματος Γυναικολογικής Ογκολογίας στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη, και με πολλά χρόνια υπηρεσίας στη Γερμανία.

«Στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τη γυναίκα στο επίκεντρο της δικής της φροντίδας και να την ενδυναμώσουμε για να πάρει τις δικές της αποφάσεις, πάντα με το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλειας» δηλώνει στο Hellomama o κύριος Ματθαίος Παπαπέτρου, Γενικός Διευθυντής της κλινικής.

«Μέσα από την ανακαίνιση στοχεύουμε να χαρίσουμε στους νέους γονείς μία ξεχωριστή εμπειρία γύρω από την γέννηση του μωρού τους στον κόσμο» δηλώνει ο κύριος Παπαπέτρου. «Για εμάς το να γίνεις γονιός είναι υπευθυνότητα και θέλουμε από την αρχή να δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές και να δημιουργήσουμε το ιδανικό περιβάλλον στο οποίο ο γονιός θα αισθάνεται πλήρη ασφάλεια» δηλώνει.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!