Ανατροπή στο φονικό του Χριστάκη Σιακού στη Λεμεσό: Τον σκότωσε για ένα σακούλι αλάτι Ιμαλαΐων
Ανατροπή στο φονικό του Χριστάκη Σιακού στη Λεμεσό: Τον σκότωσε για ένα σακούλι αλάτι Ιμαλαΐων


Ανατροπή στο κίνητρο του φόνου έφερε η κατάθεση του 33χρονου κατηγορούμενου για το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Ιουλίου, που κατέληξε στη δολοφονία του 58χρονου Χριστάκη Σιακού μπροστά στα μάτια του 28χρονου γιου του, έξω από περίπτερο στη Μονή.

O 33χρονος κατέθεσε ότι συναντήθηκε έξω από το περίπτερο στη Μονή όπου ο 28χρονος εισήλθε στο όχημά του, του έδωσε ένα σακουλάκι και αυτός τον πλήρωσε με το ποσό των €180. Ακολούθως, ο 28χρονος εξήλθε από το όχημα για να φύγει, ωστόσο αυτός αντιλήφθηκε ότι πατέρας και γιος τον ξεγέλασαν βάζοντας στο σακούλι αντί ποσότητα crystal… αλάτι Ιμαλαΐων. Ο 33χρονος κατέβηκε από το όχημα, επιτέθηκε στον 28χρονο και προσπάθησε να του πάρει τα χρήματα που του έδωσε. Τότε, όπως ισχυρίστηκε, επενέβη ο 58χρονος που  τον κτύπησε. Σε κάποια στιγμή ο 28χρονος πήρε ένα στουλ από το σημείο και το έριξε στον 33χρονο.

Ο τελευταίος εισήλθε στο όχημα και εσκεμμένα κατευθύνθηκε στο σημείο που στεκόταν το θύμα. Τον χτύπησε και πέρασε από πάνω του, παρασέρνοντάς τον για περίπου 10 μέτρα. Μετά και την κατάθεση του 33χρονου, ο 28χρονος γιος κλήθηκε εκ νέου στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου έδωσε νέα κατάθεση επιβεβαιώνοντας τα όσα είπε ο φερόμενος δράστης.

Χθες ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού όπου και παραπέμφθηκε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στις 17 Σεπτεμβρίου. Είναι αντιμέτωπος με τα αδικήματα του φόνου και της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

www.reporter.com.cy


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!