Σε ποια ζώδια έχουν λείψει περισσότερο τα ταξίδια;
Σε ποια ζώδια έχουν λείψει περισσότερο τα ταξίδια;


Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους τι είναι αυτό που τους λείπει περισσότερο στην εποχή του κορονοιού, πολλοί εξ αυτών θα σου πουν «τα ταξίδια».

Είναι γεγονός ότι έχουμε στερηθεί πολλά πράγματα και η καθημερινότητα έχει αλλάξει, αλλά τα ταξίδια στο εξωτερικό έχουν άλλη χάρη. Βλέποντας τη σειρά “Emily In Paris“, θυμήθηκα τον περασμένο χειμώνα και τα δύο ταξίδια που πρόλαβα να κάνω. Αν και δεν έχω μεγάλη τρέλα με τα ταξίδια (Καρκίνος γαρ), μου λείπει να ανακαλύπτω μία πόλη. Ρώτα τα παρακάτω 3 ζώδια. Θα στο επιβεβαιώσουν.

Κριός
Ο Κριός ζει για περιπέτεια και αποδράσεις. Η ρουτίνα είναι σαν θηλιά στο λαιμό του και του φαίνεται αδιανόητο ότι δεν μπορείς να ταξιδέψει. Ή ότι δεν μπορεί να το κάνει με ευχαρίστηση τέλος πάντων. Το “happy place” του είναι να κλείνει τα μάτια και να ονειρεύεται βουνοκορφές, ρυάκια, ποτάμια και κατασκήνωση κάτω από τα αστέρια. Υπομονή Κριέ μου.

Δίδυμοι
Το ζώδιο που οργανώνει πολύ συχνά ταξίδια και είναι στο bucket list του. Δεν υπάρχει πε΄ριπτωση να περάσει έναν εξάμηνο χωρίς ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμα κι αν πρόκειται για μία διανυκτέρευση. Νιώθει ότι διευρύνονται οι ορίζοντές του και ότι ανακαλύπτει τους άλλους πολιτισμούς. Επιπλέον, είναι καλη αφορμή να εξασκήσει τις ικανότητές του στο φλερτ, και σε άλλες γλώσσες.

Τοξότης
Αν ρωτήσεις έναν Τοξότη ποιο είναι το χόμπι του, τα ταξίδια είναι η μόνη απάντηση. Αν έχει την οικονομική δυνατότητα, πραγματοποιεί ένα τον μήνα κι ας τρέφεται μόνο με φακές για μια βδομάδα. Ο στόχος του είναι να γυρίσει όλον τον κόσμο με καλή παρέα και να μην μένει για πολύ σε ένα μέρος. Μιλάμε ότι τραβάει μεγάλο ζόρι αυτήν την περίοδο.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!