7+1 εικονικές βόλτες στις Ντίσνεϋλαντ του κόσμου
7+1 εικονικές βόλτες στις Ντίσνεϋλαντ του κόσμου


Το πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου είναι πλέον κλειστό κι εμείς είμαστε αποκλεισμένοι στα σπίτια μας. Όχι ότι είχαμε κανονίσει εκδρομή στη Ντίσνεϋλαντ – αν και το Πάσχα προσφέρεται πάντα για ταξίδια – αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γευτούμε λίγη απ’ τη γιορτινή ατμόσφαιρα που δεν ξεθωριάζει ποτέ. Πώς θα γίνει αυτό; Απολαμβάνοντας τις πιο αγαπημένες βόλτες από τις Ντίσνεϋλαντ όλου του κόσμου, μέσα από βιντεοσκοπημένες περιηγήσεις που βρίσκουμε διαθέσιμες στο YouTube.

Η μικρή γοργόνα: η υποβρύχια περιπέτεια της Άριελ

 



Εντυπωσιακή περιήγηση σε αριστοτεχνικές ολοζώντανες αναπαραστάσεις των καλύτερων σκηνών της ταινίας, εμπλουτισμένες με τα αγαπημένα μουσικά κομμάτια του σάουντρακ. Η βόλτα βρίσκεται στο Disney California Adventure Park στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.

Star Wars: Rise of the Resistance



Μπείτε στο διαστημόπλοιο και βυθιστείτε στο σύμπαν της θρυλικής σειράς ταινιών Star Wars με μια βόλτα που σας τοποθετεί καταμεσής της μάχης μεταξύ των στρατευμάτων κατοχής και των μαχητών της αντίστασης. Η βόλτα βρίσκεται στο Disney California Adventure Park στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια και στο Disney’s Hollywood Studios στο Μπέι Λέικ της Φλόριντα.

Πειρατές της Καραϊβικής: η μάχη για τον χαμένο θησαυρό



Τενολογικά προηγμένη σε σχέση με τις προηγούμενες, η τελευταία βόλτα της σειράς των Πειρατών μας παίρνει απ’ την ταβέρνα του Μπαρμπόσα στις Σπηλιές της Δυστυχίας κι απ’ το Νεκροταφείο των Χαμένων Πλοίων στην καρδιά τη μάχης ανάμεσα στον Ολλανδό και το Μαύρο Μαργαριτάρι. Βρίσκεται στην Ντίσνεϋλαντ της Σαγκάης.

It’s a Small World



Η εμβληματική βόλτα και αγαπημένη όλων των παιδιών του κόσμου, που μας ταξιδεύει σ’ έναν κόσμο πολύχρωμο και χαρούμενο διαδίδοντας το διαχρονικό μήνυμα της ενότητας, της αγάπης και της παγκόσμιας ειρήνης. Δε λείπει από καμία Ντίσνεϋλαντ του κόσμου.

Η Πτήση του Πίτερ Παν



Πετάξτε μαζί με τον Πίτερ Παν σε μια βόλτα βασισμένη στην ομώνυμη ταινία και παραμένει από πιο δημοφιλείς όλων των εποχών. Ταυτόχρονα, είναι και μία απ’ τις λίγες βόλτες που υπάρχουν απ’ την ημέρα που η Ντίσνεϋλαντ άνοιξε τις πόρτες της, το μακρινό 1955.

Indiana Jones Adventure: Temple of The Crystal Skull



Ακολουθήστε τον Δρ. Ιντιάνα Τζόουνς στην αναζήτηση της Πηγής της Νεότητας, μέσα στον Ναό του Κρυστάλλινου Κρανίου σε μια βόλτα που συναρπάζει και κόβει την ανάσα, όπως και οι ταινίες της σειράς. Βρίσκεται στο πάρκο DisneySea στο Τόκυο.

Frozen Ever After



Είναι η επέτειος της ημέρας που η Πριγκήπισα Άννα έσωσε την αδελφή της, Βασίλισα Έλσα, και έδιωξε τον αιώνιο Χειμώνα απ’ το Άρεντελ. Για να τιμήσει το γεγονός η Έλσα καθιερώνει μια ημέρα χιονιού μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και μας καλεί να γιορτάσουμε με τους χαρακτήρες και τα τραγούδια της ταινίας. Η βόλτα βρίσκεται στη Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Ρατατούης: η περιπέτεια



Με τη χρήση μοναδικής τεχνολογίας και οχήματα που κινούνται χωρίς ράγες, η βόλτα μας βάζει ν’ ακολουθούμε τον απίθανο ποντικό ρατατούη καθώς τρέχει ανάμεσα στους μάγειρες για να μας οδηγήσει έξω απ’ το εστιατόριο του Γκουστό. Βρίσκεται στη Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!