5 ιδανικά ταξίδια στην Ευρώπη για τα τριήμερα που έρχονται
5 ιδανικά ταξίδια στην Ευρώπη για τα τριήμερα που έρχονται


Οι προσεχείς αργίες είναι ιδανικές για τις ταξιδιάρες ψυχές, αφού έρχονται τριήμερα που μπορείς να αποδράσεις με σύντομα ταξίδια στην Ευρώπη.

Εμείς επιλέξαμε 5 τέλειους προορισμούς για την άνοιξη. Are you ready2go?

Φλωρεντία, Ιταλία
Ίσως πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους ανοιξιάτικους προορισμούς αφού εκεί θα βρείτε τους Κήπους Μπόμπολι, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αμέτρητες δραστηριότητες.

Κοπεγχάγη, Δανία
Η πρωτεύουσα της Δανίας καταφέρνει να έχει τον δικό της «πράσινο χώρο» μέσα στην πόλη. Οι Κήποι Τίβολι φιλοξενούν ένα θεματικό πάρκο, που έχει από ρόλερ κόστερ έως ξενοδοχείο, που μπορεί να χαρίσει γαλήνη και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Εδιμβούργο, Σκωτία
Η πρωτεύουσα της Σκωτίας προσφέρει μια διαφορετική χαλάρωση: Το, συνήθως μουντό, σκηνικό φωτίζεται, τα σύννεφα δίνουν τη θέση τους στον ήλιο και ο επισκέπτης θαμπώνεται από τους πράσινους λόφους της πόλης.

Πράγα, Τσεχία
Η «χρυσή πόλη» της Τσεχίας φημίζεται για το ιστορικό της κέντρο - το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO εδώ και αρκετά χρόνια- και όχι αδίκως. Τα άνθη κερασιάς μαγεύουν, μεταξύ άλλων, τον επισκέπτη της Άνοιξης, προσφέροντας μία μοναδική αίσθηση... οπτικής χαλάρωσης.

Άστερνταμ, Ολλανδία
Ο μάλλον δημοφιλέστερος προορισμός της Ολλανδίας, έχει ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα στην Ευρώπη. Το Άμστερνταμ έχει κάποια από τα πιο όμορφα κανάλια, τα περίφημα χράχτεν που χτίστηκαν γύρω από το κέντρο της πόλης και μέχρι σήμερα καθορίζουν το αστικό τοπίο του κέντρου.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!