4+1 εναλλακτικά (και σούπερ) μέρη για διακοπές!
4+1 εναλλακτικά (και σούπερ) μέρη για διακοπές!


Δεν είναι καθόλου κακό να θέλετε να ταξιδέψετε ή να έχετε ήδη ταξιδέψει σε πόλεις όπως είναι η Βαρκελώνη, η Βενετία και η Φλορεντία. Αν, όμως, θέλετε κάτι παραπάνω από μια σούπερ δημοφιλή πόλη τότε θα πρέπει να επισκεφτείτε μια από τις παρακάτω Ευρωπαϊκές μεν αλλά πιο ιδιαίτερες πόλεις.

Ντουμπρόβνικ, Κροατία
Έκει έχουν γίνει μερικά από τα γυρίσματα του Game of Thrones. Πέρα από αυτό όμως, το Dubrocnik έχει πολύ φυσική ομορφιά, ιστορία, υπέροχα εστιατόρια, πρόσβαση σε πολλά όμορφα νησάκια. Σε αυτό το μέρος πραγματικά θα χαλαρώσετε.

Εδιμβούργο, Σκωτία
Αφήστε το Λονδίνο και στραφείτε προς το μαγικό Εδιμβούργο. Εκεί θα συναντήσετε μια μίξη ιστορίας, κουλτούρας, καλού φαγητόυ και όμορφης αρχιτεκτονικής.

Δουβλίνο, Ιρλανδία
Εκεί θα δείτε απίστευτα αξιοθέατα καθώς και ένα υπέροχο κάστρο του 13ου αιώνα. Επιπλέον την καρδιά σας θα κλέψουν οι ιρλανδέζικες παμπ, οι ολοζώντανοι πεζόδρομοι, οι βόλτες και η άφθονη μπύρα.

Σιένα, Ιταλία
Θυμίζει πολύ την Τοσκάνη αλλά δεν έχει τόσο πολύ τουρισμό. Η Sienna είναι χωμένη μέσα στο πράσινο και θα σας προσφέρει πολλές όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Βαλένθια, Iσπανία
Ξεχάστε την Βαρκελώνη και επισκεφτείτε την Valencia. H ομορφη παραθαλάσσια πόλη της Valencia τα έχει όλα: παραλίες, ιστορία, κουλτούρα και πολύ νόστιμη κουζίνα. Στη Valencia θα περιηγηθείτε με ποδήλατο ενώ θα περάσετε και πολύ όμορφα βράδια καθώς η πόλη έχει και έντονη νυχτερινή ζωή.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!