Πως να κάψεις μια σπανακόπιτα Νο2
Πως να κάψεις μια σπανακόπιτα Νο2


Ώρα 6:00 το πρωί Το ξυπνητήρι έχει πάρει τις πληροφορίες του από τις αρχές της σχολικής χρονιάς και κάνει καλά την δουλειά του!

Γλυκούς ήχους προτιμώ να ακούω να με ξυπνάνε μετά της 08:00 η αλήθεια είναι... που σημαίνει δεν είναι απαγορευτικό ,μπορώ να κερδίσω και κανένα 20 λεπτό επιπλέον... έτσι ώστε ψυχολογικά να περάσω το μήνυμα στον εαυτό μου ότι οκ ξύπνησα μόνη μου!!!

Δεν επιβάλλετε να ξυπνήσω! Καθημερινά όμως στις 06:00 ο ήχος που έχω διαλέξει είναι ο πλέον τρομακτικός ...τόσο που τα τελευταία χρόνια πετάγομαι από το κρεβάτι ,λες και μαζί με το ξυπνητήρι έχουν ρυθμιστεί και τα ελατήρια του κρεβατιού, να με εκσφενδονίσουν!!!????

Ώρα 07:00 αφού έχω αποχαιρετίσει τα κορίτσια και κλείσει η πόρτα.... έρχεστε αυτή η ώρα η δικιά μου να απολαύσω τον καφέ μου!!!

Σκέτο. Την ζάχαρη την έκοψα χρόνια τώρα!!

Την ώρα αυτή οργανώνω και το προγράμματος της ημέρας ,που κάθε μέρα είναι γεμάτο ,αλλά σήμερα παραείναι απαιτητικό!!

Ένα σνακ και κατευθείαν γυμναστήριο (προσωπικά δεν είναι πολυτέλεια ο χρόνος στο γυμναστήριο ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ όπως το φαγητό στο σπίτι μας) τουλάχιστον 1 ώρα καθημερινά!

Επιστροφή και housekeeping ώστε να διατηρείτε το σπίτι "όρθιο" κατά την διάρκεια της εβδομάδας (τα βασικά σκούπισμα σφουγγάρισμα ξεσκόνισμα μπάνια, οργάνωση)

.......όχι main δεν έχω αυτήν την στιγμή της ζωής μου δεν την χρειάζομαι.

Παλαιότερα εκτιμούσα απεριόριστα την βοήθεια της!!!!!  

Ώρα 11:30-12:30

Μαγείρεμα και γρήγορα γιατί το μεσημεριανό  πρέπει να σερβίρετε το αργότερο ως της 13:30!!

Ώρα 13:30 ραντεβού στο κομμωτήριο (έχω κάλεσμα το βράδυ ,διαφορετικά δεν αποχωρίζομαι την κοτσίδα μου)

Ώρα 14:00-15:00 οπωσδήποτε σούπερ μάρκετ έχουμε ξεμείνει!!!!????

Επιστροφή σπίτι και τακτοποίηση του σούπερ μάρκετ!!!

Όχι main δεν έχω το είπαμε!!!!

Ώρα 16:30 πρέπει να είμαι σχολείο να πάρω την μικρή και να την πάω σε ένα Halloween party!!

Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να μείνω στο πάρτι αλλά δεν έχω επιλογή!

Προς μεγάλη μου έκπληξη βέβαια η ώρα μου εκεί πέρασε ευχάριστα.

Φυσικά και δεν ήταν τυχαίο, αφού οι οικοδεσπότες είχαν φροντίσει για τους γονείς που θα κάνανε τζόιν (ουφ βαρέθηκα να αλλάζω γλώσσα), στο πάρτι μπυρίτσες και τσιμπήματα.... πράγμα πρωτότυπο διότι στην χώρα που είμαστε απαγορεύετε το αλκοόλ! Οπότε εκτιμήθηκε από όλους η γενναιοδωρία τους!

Η ώρα ήταν 16:30 και εγώ έκανα υπολογισμούς εάν μέχρι της 19:30 οι δυο μπυριτσες (το πολύ 2)θα είχαν εξαφανιστεί από το αίμα μου....

Μέχρι την στιγμή που βρέθηκε ένα μπουκάλι Μπύρας στα μούτρα μου από ένα απλωμένο χέρι.... εκεί σταμάτησα να το σκέφτομαι άλλο ευχαρίστησα το χέρι και πήρα την μπυρίτσα! Μεγάλα παιδιά είμαστε ξέρουμε τα όρια μας!!!!

Αφού χαλάρωσα οι κολοκύθες άρχισαν να μου φαίνονται πιο συμπαθητικός όπως και οι φωνούλες των παιδιών…

Ώρα 19:00 έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι... η ημέρα μου είχε συνέχεια....

Ώρα 20:00 επιτέλους σπίτι έπρεπε να ετοιμάσω γρήγορα μια σπανακόπιτα να υπάρχει κάτι για τα κορίτσια το βράδυ.... (εγώ να την ετοιμάσω όχι έτοιμη να την ψήσω)

Ώρα 21:30 έπρεπε να είμαι στο κάλεσμα.

Σε 20 λεπτά η σπανακόπιτα είναι έτοιμη και μπαίνει για ψήσιμο 40 λεπτά ο χρόνος.

Ώρα 20:30 ξεκινάω να ετοιμάζομαι.... κόλλησε το φερμουάρ της φούστας  ούπς! , πολύ drama queen βγήκε το Άι λαινερ , να και η αναθεματισμένη χωρίστρα ποτέ δεν μου κάνει την χάρη να κάτσει στην θέση της ...και εκεί στον πανικό τρέχει η μικρή αλαφιασμένα: μαμά μαμά βγαίνει καπνός από τον φούρνο!!!!!!!

Τρέχω με το ένα τακούνι στο πόδι το ένα στο χέρι και η φούστα να μου έχει φτάσει στις γάμπες Εντάξει παιδί μου πως κανείς έτσι!!!!! Έπεσε λίγο λάδι στον φούρνο δεν πήραμε και φωτιά!!!! Είναι έτοιμη μαμά;

Κορν φλεικς για το βράδυ η σπανακόπιτα θα σας κάτσει βαριά ( ιδίως καμένη)

Ώρα 9:30 Χρόνια πολλά    (ματς μουτς)

-Μα μαγειρεύεις πάλι εσύ;

Ουπς το άρωμα με τα τόσα βραβεία για να φρεσκάρει τα μαλλιά σου από την τσιγαρίλα και της παντός είδους μυρωδιές απέτυχε παταγωδώς!!!! Μην ξεχάσω να κλείσω το ξυπνητήρι Σάββατο αύριο!!!!

¥(φυσικά και δεν έκαψα την σπανακόπιτα ο φούρνος μου έχει ρολόι!!!!! Είπαμε η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους και εγώ είμαι ένα super girl)

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!