Χαμός με την δημόσια πρόταση γάμου που πήγε εντελώς λάθος: «Κοιμήθηκες με τον αδερφό μου»
Χαμός με την δημόσια πρόταση γάμου που πήγε εντελώς λάθος: «Κοιμήθηκες με τον αδερφό μου»


Μια δημόσια πρόταση γάμου στο Έλγκιν της Σκωτίας μετατράπηκε πρόσφατα σε ένα θέαμα που άφησε τους θεατές σε αμηχανία. Η ρομαντική χειρονομία αφορούσε έναν ερωτευμένο Σκωτσέζο, ο οποίος κρέμασε ένα λευκό σεντόνι στον φράχτη ενός κυκλικού κόμβου, με το μήνυμα: «Θα με παντρευτείς, Ρέιτσελ;».

Ωστόσο, η ιστορία πήρε μια απροσδόκητη τροπή όταν ένα δεύτερο σεντόνι εμφανίστηκε στο ίδιο σημείο, φέροντας μια απάντηση στην πρόταση γάμου. Πιθανότατα από την περιβόητη Ρέιτσελ, αυτό το σεντόνι ανέφερε ευθέως: «Όχι!!! Κοιμήθηκες με τον αδελφό μου».

Η εκπληκτική τροπή των γεγονότων άφησε άναυδους την τοπική κοινωνία και τους διαδικτυακούς θεατές. Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούσαν παρά να αντιδράσουν με ένα μείγμα χιούμορ και έκπληξης. Ένα άτομο αστειεύτηκε: «Αναρωτιέμαι αν ο αδελφός της θα δώσει την ευλογία του;», ενώ ένας άλλος σημείωσε δηκτικά: «Ποιος είπε ότι ο ρομαντισμός έχει πεθάνει;».

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε έναν αυξανόμενο κατάλογο αποτυχημένων προτάσεων που έχουν τραβήξει την προσοχή για την ασυνήθιστη ή αξιοπερίεργη φύση τους. Σε ένα πρόσφατο παράδειγμα, ένας άνδρας γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου σε ένα McDonald's, προς μεγάλη απογοήτευση της συντρόφου του, η οποία του απέρριψε βάναυσα μπροστά σε ένα σοκαρισμένο πλήθος.

gazzetta.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!